uipes houten vloeren

wonen

Het huis waarin we wonen en de inrichting van je woning worden steeds belangrijker. Ben je opzoek naar nieuwe woonideeën, inspiratie voor je interieur en woon inrichting?

Wij brengen de laatste woontrends en tips op decoratiegebied. Want voordat je iets nieuws voor je interieur aanschaft wil je je natuurlijk eerst goed oriënteren.

Wonen betekent vandaag de dag niet alleen een mooi huis maar ook een trendy en gezellige inrichting. De zoektocht naar een nieuw interieur, een fijne bank, mooie eetkamerstoelen of een nieuwe kledingkast is en uitje op zich. Je huis wordt er ook nog eens mooier van!

Bereid je wel goed voor want er is zoveel keuze: kies je voor die mooi vormgegeven bank die lekker zit of kies je die grote plofbank waar je nooit meer uitkomt? Kies je de eetkamerstoelen op praktische of esthetische gronden? Kies je voor een kast voor met veel bergruimte of minder bergruimte omdat hij mooier is? Het is belangrijk jezelf dit soort vragen vooraf te stellen. Wonen is meer dan alleen maar wat meubels bij elkaar zoeken, een goede bank of eettafel kost veel geld dus bedenk ook vooraf goed na over hoe je wilt wonen en hoelang je met je nieuwe meubels wilt doen.

 

 • Ga voordat je opzoek gaat naar de juiste meubels eerst opzoek naar inspiratie! De tijdschriften en het internet staan er vol mee, wat is er allemaal te te koop? Wat past bij jouw persoonlijke smaak en interieur? Maak een moodboard en neem hem mee als je woonwinkels gaat bezoeken zodat je je eigen smaak en voorkeur niet uit het oog verliest door de ontelbare mogelijkheden.

 • Hou goed je budget in de gaten. Hoeveel mag jouw droombank kosten? Door van te voren je budget vast te stellen loop je minder risico de winkel te verlaten met een veel te dure aankoop.

 • Meet thuis goed je kamer maten op, dan weet je precies hoe groot de meubels kunnen zijn wanneer je in de winkel staat. Ook handig om een ‘volgepropt’ huis te voorkomen, waar alles te dicht op elkaar staat omdat de meubels die je gekocht hebt te groot zijn.

  Idées déco : décorat
  ✭Image Via: Delight B
  ★Margherita Missoni,
  Amazing RehabilitatiImage Via: Ark Pad
  ★Simplicity


 • Bedenk van te voren wat je belangrijk vind. Wil je een bank met een diepe zitting of niet? Een hoge rugleuning of niet? Een stoel met of zonder armleuningen? Wil je jouw eigen loungebank thuis? Of liever een eigen relaxfauteuil? Wil je eetkamerstoelen waar je avonden op kunt zitten met vrienden of familie? Of juist lichte design stoeltjes die er voornamelijk mooi uitzien? Denk over dit soort dingen na voordat je een woonwinkel binnenstapt. Dit vermindert eindeloze twijfels of een miskoop.

 • Ga je voor de de laatste trendkleur of kies je voor een tijdloze variant in een naturel kleur? Het is natuurlijk verstandiger om voor dat laatste te gaan, verstandig maar natuurlijk niet erg spannend. Toch is het verstandig hier goed over na te denken. Meubels zijn vaak een dure aankoop die  je niet maandelijks doet, wil je een aantal jaren genieten van je nieuwe kast, stoel of bank? Kies dan verstandig. Toch is het makkelijk om in de winkel overstag te gaan voor dat aparte, trendy stoeltje of die opvallende bank. Kies in dat geval voor een bank die je eenvoudig opnieuw kan stofferen, mocht je toe zijn aan een andere kleur.© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee