jannissima wellness lunchbreak
Warmte,
kwaliteit en vernieuwing vind je hartje Eindhoven in de Jannissima Concept Store. Elke drie maanden staat er een nieuw thema centraal. In de maanden juni, juli en augustus is dat Wanderlust.


Wanderlust

is de kunst van het verwonderen, een sterk verlangen om nieuwe plekken te ontdekken. Een lange zomeravond buiten zitten aan een feestelijk gedekte tafel, met heerlijk eten en lekkere wijn. Nagenieten van een mooie dag en de natuur om ons heen. Morgen reizen we door naar een nieuwe plek.


The fine art

of travelling – wanderlust, is het nieuwe thema wat de komende maanden centraal staat in de Jannissima Concept Store. In de winkel zijn ontwerpen te vinden van meer dan 50 designers met allemaal hun eigen bijzondere verhaal.


De huidige collectie

is aangevuld met nieuwe items van designers zoals MLY, Zuperzozial en E&E glasses. Er is ook een aantal nieuwe designers toegevoegd aan het assortiment zoals Mariska Meijers, Steven Banken en Daniel Espinosa. Mariska Meijers begon zes jaar geleden met exposeren. Er kwamen veel reacties op haar gebruik van kleuren en patronen. Dit heeft Mariska aangezet om in 2006 een eigen home accessoire lijn te ontwikkelen. Haar collecties worden verkocht in 15 landen over de hele wereld, waaronder in de VS. Tentoonstellingen in Miami, Singapore en Europa hebben de aandacht getrokken van zowel lokale als internationale media.


Het werk van

Steven Banken is gebaseerd op een breed en toegewijde onderzoek waarmee hij vaak gefascineerd is door de primitieve gedrag van de mens. Het proces van het maken, en in het bijzonder het gebruik van vakmanschap.


Wander around Wellness lunchbreak


Op dinsdag

30 juli en 27 augustus kan je nog eens extra genieten tijdens de Wellness Lunchbreak in de Jannissima Concept Store. Kom tussen 12.00 en 13.00 uur langs samen met je collega’s en vriendinnen en geniet van gratis biohapjes, make up en haar advies, ontspanningsmassages en styling advies.


www.jannisssima.comjannissima wellness lunchbreak
jannissima wellness lunchbreak

 

 

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer