Walking Down Memory Lane
Exclusief en bijzonder. Geïnspireerd op Franse antieke sieraden die zich kenmerken door verfijnde details en als het ware een verborgen geheim lijken te dragen.

Een herinnering aan haar Azië reizen. Deze nieuwe serie, waarin originaliteit en verfijning centraal staan, is tot stand gekomen in samenwerking met een bevriende Japanse sieradenontwerper uit Tokio.

Petra Reijrink: “Soms kent het leven emotionele momenten die we willen vasthouden in onze herinnering. Ze doen verlangen naar symboliek, schoonheid en sentiment. Deze elementen zijn onlosmakelijk verbonden met de nieuwe collectie die daardoor een blijvende emotionele waarde heeft. Mijn sieraden zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd en onderscheiden zich door een fijne en delicate uitstraling.”

Walking Down Memory Lane
Walking Down Memory Lane

 

Petra Reijrink: “Tijdens mijn reizen krijg ik veel indrukken te verwerken die ik vastleg in mijn geheugen en op beeld. Overal zoek ik naar bijzondere materialen en wat ik beleef en zie verwerk ik in mijn sieraden. Ik combineer oud en nieuw, omdat oud laat verlangen naar nieuw en nieuw laat verlangen naar oud. Oude technieken en gebruiken boeien mij enorm. Het verlangen naar symboliek, schoonheid, herinnering en sentiment zijn onlosmakelijk met mijn sieraden verbonden”.


Voor meer informatie en verkoopinformatie: www.petrareijrink.nl

Onze meest recente berichten

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer
Thuis sporten

Thuis sporten? Met deze oefeningen blijf je in vorm

Ben je niet zo’n fan van de sportschool, komt het er steeds

Lees meer