Op zondag 6 oktober 2013 organiseert evenementenbureau Your Style Events, van 11.00 uur tot 17.00 uur, de “Vintage Beauty Beurs” in Hal 4.1 aan de Watertorenweg 200 te Rotterdam.

Deze beurs is gericht op mode voor dames & heren tussen de 25 en 35 jaar die graag aandacht besteden aan hun uiterlijk, gezondheid en stijl, maar die niet al te veel te besteden hebben.

De Vintage Beauty Beurs biedt uitkomst voor deze doelgroep door exposanten de verschillende producten te laten verkopen vanuit 1 locatie. Zo kan men shoppen voor een hele leuke complete outfit voor een lage prijs. Tijdens deze beurs staan Vintage, Fashion, Beauty & Stijl centraal maar een klein budget speelt hier ook een grote rol in.

De Vintage Beauty Beurs is een dag waarop allerlei kwalitatieve (Vintage) Fashion & Beauty items voor een betaalbare prijs worden verkocht, waar je de hele dag heerlijk swingend kan shoppen met een DJ op de beursvloer, waar er workshops worden gegeven die alles te maken hebben met Lifestyle, Fashion & Beauty en waar je een heerlijk hapje en drankje kan nuttigen in onze Sit & Eat-ruimte.

Meer informatie over de beurs en de exposanten kan je vinden op de website en om de beurs te bezoeken kan je ook via de website een kaart kopen in de voorverkoop voor € 7,50. Aan de deur kost een entreekaart € 10,00.

www.vintagebeautybeurs.nl

vintage beurs

Onze meest recente berichten

Gietvloer maken

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die van kunststofharsen of cement is

Lees meer
Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer