Op zondag 6 oktober 2013 organiseert evenementenbureau Your Style Events, van 11.00 uur tot 17.00 uur, de “Vintage Beauty Beurs” in Hal 4.1 aan de Watertorenweg 200 te Rotterdam.

Deze beurs is gericht op mode voor dames & heren tussen de 25 en 35 jaar die graag aandacht besteden aan hun uiterlijk, gezondheid en stijl, maar die niet al te veel te besteden hebben.

De Vintage Beauty Beurs biedt uitkomst voor deze doelgroep door exposanten de verschillende producten te laten verkopen vanuit 1 locatie. Zo kan men shoppen voor een hele leuke complete outfit voor een lage prijs. Tijdens deze beurs staan Vintage, Fashion, Beauty & Stijl centraal maar een klein budget speelt hier ook een grote rol in.

De Vintage Beauty Beurs is een dag waarop allerlei kwalitatieve (Vintage) Fashion & Beauty items voor een betaalbare prijs worden verkocht, waar je de hele dag heerlijk swingend kan shoppen met een DJ op de beursvloer, waar er workshops worden gegeven die alles te maken hebben met Lifestyle, Fashion & Beauty en waar je een heerlijk hapje en drankje kan nuttigen in onze Sit & Eat-ruimte.

Meer informatie over de beurs en de exposanten kan je vinden op de website en om de beurs te bezoeken kan je ook via de website een kaart kopen in de voorverkoop voor € 7,50. Aan de deur kost een entreekaart € 10,00.

www.vintagebeautybeurs.nl

vintage beurs

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer