VANMOOF

VANMOOF opent op 25 april VANMOOF HOME. Een plek waar je écht bij VANMOOF thuiskomt, waar je de mensen achter het merk ontmoet, alles te weten komt over de fiets, de filosofie en toekomstplannen.

VANMOOF HOME is de ultieme VANMOOF ervaring. Een winkel waar je onderdeel bent van het ontwerpteam waar in samenwerking met gebruikers en designers continu wordt gewerkt aan het VANMOOF doel: het ontwerpen van de ultieme internationale stadsfiets.

COMING HOME

VANMOOF HOME is gevestigd in het VANMOOF hoofdkantoor en wordt omringd door de werkplekken van de designers, verkopers en de rest van het team. In het VANMOOF HOME is de gehele evolutie van de fiets te zien en kan de consument VANMOOF bekijken, voelen en proberen. Aan een wand van 8 bij 8 meter hangen alle modellen uit de collectie. Met de opening van VANMOOF HOME wil VANMOOF de best mogelijke service bieden en optimaal ervaren wat er leeft bij de consument om zo steeds een stap dichter bij het ultieme VANMOOF doel te komen.

BIKE DOCTORS

In de winkel is een ‘drive-in’ werkplaats ingericht van BIKE DOCTORS. De fietsenmaker 2.0 die alles weet over de verschillende modellen. Zij voeren reparaties uit aan je VANMOOF en geven tips over hoe je ‘m het beste kan onderhouden.

VANMOOF HOME PICK-UP PROGRAM

Kom ‘m lekker zelf halen! VANMOOF daagt je uit. Kom met de trein naar VANMOOF HOME en fiets op je nieuwe VANMOOF terug naar huis. Of je nou in Barcelona, Moskou of Lochem woont, het maakt niet uit.

VANMOOF betaalt je treinkaartje naar Amsterdam en je krijgt een lunchpakketje en een thermoskan koffie mee voor op de weg terug.

OVER VANMOOF

VANMOOF is in 2009 opgericht door de jonge ondernemers Ties en Taco Carlier en is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol internationaal fietsenmerk. VANMOOF heeft als doel stadsbewoners wereldwijd snel, comfortabel en in stijl door de stad te laten fietsen. VANMOOF werkt samen met marktleiders als ABUS en Philips en is bekroond met diverse internationale prijzen voor innovatief en functioneel ontwerp, waaronder EUROBIKE award, de Nederlandse Dutch Design Award en RED DOT design award. VANMOOF wordt in 32 landen verkocht.

Vanaf 25 april is VANMOOF HOME aan de Mauritskade 55 in Amsterdam geopend.

Openingstijden van de winkel zijn: dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00. Op donderdag is het koopavond tot 21:00 uur.

De VANMOOF collectie is verkrijgbaar vanaf € 598,-. Voor meer informatie: www.vanmoof.com

 

VANMOOF
VANMOOF

 

VANMOOF
VANMOOF

 

 

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer