truffelmenu
Patron-cuisinier Bert van Buschbach lust wel pap van truffel. Zijn liefde voor de onooglijke zwam gaat zover dat hij de grootste afnemer van Nederland is. Met een afname van zo’n honderd kilo per jaar verbaast het niet dat er een compleet truffelmenu op de kaart prijkt.

ZES GANGEN TRUFFEL

Chef Bertus draait zijn hand niet om voor zes gangen met truffel. Bijvoorbeeld: eerst carpaccio van wagyu-rund met truffel en knolselderij, dan vis van Schipper Piet met truffelsaus en truffel, aardappelschuim met krokante aardappelkaantjes, truffel en thee van paddenstoelen, vervolgens krokant gebakken zwezerik met truffelsaus en truffel,  shortrib 48 uur gegaard op lage temperatuur met kalfsjus en geschaafde truffel en om het af te leren truffel ijs, merengue en geschaafde truffel. En dat alles voor € 99,=.


Restaurant de Compagnon staat voor gastronomisch genieten. Bert en Sara’s voorliefde voor Frankrijk vinden de gasten terug in de klassieke en warme sfeer van het restaurant en natuurlijk op ’t menu. Al vanaf 1992 wordt op traditionele wijze en op hoog niveau gekookt.

Uiteraard blijft Bert niet stilzitten en creëert telkens nieuwe manieren om de klassiekers een eigentijdse en nieuwe smaak te geven. Hiervoor heeft hij ook chef Jochem Loots aangetrokken die op zijn eigen ambitieuze wijze de gerechten een creatieve en inventieve draai geeft.

De wijnkaart van het restaurant behoort met zijn keuze uit zo’n 400 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland.

Restaurant De Compagnon
Guldehandsteeg 17,  Amsterdam
www.decompagnon.nl

truffelmenu
truffelmenu

Bron: elle

Onze meest recente berichten

Gietvloer maken

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die van kunststofharsen of cement is

Lees meer
Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer