truffelmenu
Patron-cuisinier Bert van Buschbach lust wel pap van truffel. Zijn liefde voor de onooglijke zwam gaat zover dat hij de grootste afnemer van Nederland is. Met een afname van zo’n honderd kilo per jaar verbaast het niet dat er een compleet truffelmenu op de kaart prijkt.

ZES GANGEN TRUFFEL

Chef Bertus draait zijn hand niet om voor zes gangen met truffel. Bijvoorbeeld: eerst carpaccio van wagyu-rund met truffel en knolselderij, dan vis van Schipper Piet met truffelsaus en truffel, aardappelschuim met krokante aardappelkaantjes, truffel en thee van paddenstoelen, vervolgens krokant gebakken zwezerik met truffelsaus en truffel,  shortrib 48 uur gegaard op lage temperatuur met kalfsjus en geschaafde truffel en om het af te leren truffel ijs, merengue en geschaafde truffel. En dat alles voor € 99,=.


Restaurant de Compagnon staat voor gastronomisch genieten. Bert en Sara’s voorliefde voor Frankrijk vinden de gasten terug in de klassieke en warme sfeer van het restaurant en natuurlijk op ’t menu. Al vanaf 1992 wordt op traditionele wijze en op hoog niveau gekookt.

Uiteraard blijft Bert niet stilzitten en creëert telkens nieuwe manieren om de klassiekers een eigentijdse en nieuwe smaak te geven. Hiervoor heeft hij ook chef Jochem Loots aangetrokken die op zijn eigen ambitieuze wijze de gerechten een creatieve en inventieve draai geeft.

De wijnkaart van het restaurant behoort met zijn keuze uit zo’n 400 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland.

Restaurant De Compagnon
Guldehandsteeg 17,  Amsterdam
www.decompagnon.nl

truffelmenu
truffelmenu

Bron: elle

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer