Jennifer de Bruyckère
Driehoeken en diagonalen zijn het uitgangspunt van Triangular Motion, de tweede collectie van het Nederlandse modelabel Jennifer De Bruyckère.

Jennifer liet zich voor deze collectie inspireren door de met de hand gebreide geometrische motieven met een combinatie van matte en glanzende garens uit de collectie van Leen de Vries. Ze ontdekte het werk van deze Nederlandse breister en ontwerpster in het Gemeentemuseum in Den Haag.

In Triangular Motion gebruikt Jennifer de Bruyckère een garen dat is gesponnen met een speciale techniek waardoor het breisel een bijzondere draaiing krijgt. Deze draaiing in de geometrische motieven en diagonale vormen wordt versterkt doordat het breisel dubbel laags is uitgevoerd. Daarnaast combineert Jennifer grove met fijne garens in mat en glans om de contrasten tussen de garens en de diagonalen extra te benadrukken.

In deze collectie introduceert Jennifer kleur. Naast haar zwarte knits volgen de kleuren brick, amber en off-white. Ze laat ook in deze collectie haar sterke gevoel voor techniek en innovatie zien. Jennifer maakt kleding met oog voor detail, materiaal en vakmanschap en werkt samen met de beste Italiaanse garenleveranciers en brei fabrikanten. Het resultaat is een vernieuwende collectie knitwear van blijvende schoonheid.

Jennifer de Bruyckère is verkrijgbaar bij een selectie high-end shops, waaronder Mostert & Van Leeuwen, Van Oldenbarneveltstraat in Rotterdam, en via haar webwinkel : www. jenniferdebruyckere.com.

Jennifer de Bruyckère
Jennifer de BruyckèreOnze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer