Jennifer de Bruyckère
Driehoeken en diagonalen zijn het uitgangspunt van Triangular Motion, de tweede collectie van het Nederlandse modelabel Jennifer De Bruyckère.

Jennifer liet zich voor deze collectie inspireren door de met de hand gebreide geometrische motieven met een combinatie van matte en glanzende garens uit de collectie van Leen de Vries. Ze ontdekte het werk van deze Nederlandse breister en ontwerpster in het Gemeentemuseum in Den Haag.

In Triangular Motion gebruikt Jennifer de Bruyckère een garen dat is gesponnen met een speciale techniek waardoor het breisel een bijzondere draaiing krijgt. Deze draaiing in de geometrische motieven en diagonale vormen wordt versterkt doordat het breisel dubbel laags is uitgevoerd. Daarnaast combineert Jennifer grove met fijne garens in mat en glans om de contrasten tussen de garens en de diagonalen extra te benadrukken.

In deze collectie introduceert Jennifer kleur. Naast haar zwarte knits volgen de kleuren brick, amber en off-white. Ze laat ook in deze collectie haar sterke gevoel voor techniek en innovatie zien. Jennifer maakt kleding met oog voor detail, materiaal en vakmanschap en werkt samen met de beste Italiaanse garenleveranciers en brei fabrikanten. Het resultaat is een vernieuwende collectie knitwear van blijvende schoonheid.

Jennifer de Bruyckère is verkrijgbaar bij een selectie high-end shops, waaronder Mostert & Van Leeuwen, Van Oldenbarneveltstraat in Rotterdam, en via haar webwinkel : www. jenniferdebruyckere.com.

Jennifer de Bruyckère
Jennifer de BruyckèreOnze meest recente berichten

Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer
Redenen om te gaan sporten.

10 redenen om te gaan sporten

Ben je al een tijdje van plan om te beginnen met sporten,

Lees meer