superfoods
We hebben er inmiddels allemaal al van gehoord, Superfoods. Maar wat zijn nou precies deze Superfoods?

Superfoods is voeding voor lichaam en geest vanaf de allerbeste plekken ter aarde. Het is voedsel in al zijn puurheid en volledig op eigen kracht gegroeid. Deze voeding is zoals de natuur het voor ons heeft bedoeld: vol voedingsstoffen die onze cellen op het meest fundamentele niveau geven wat ze nodig hebben voor energie, balans, schoonheid en een slank lichaam.


Hervind je oorspronkelijke vitaliteit

Gezondheid is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Onder invloed van ontelbare prikkels uit je omgeving, is het een hele opgave om in balans te blijven. De cellen van je lichaam leven het langst wanneer ze maximaal worden voorzien van zuivere zuurstof, pure voeding en ze daarnaast al hun afvalstoffen weer kwijt kunnen. Hiervoor is een volledige samenwerking tussen lichaam en geest nodig. In het hele proces van mentale, emotionele en fysieke voeding opnemen, verwerken en weer loslaten, kan veel storing optreden. Dit ervaar je in de vorm van vermoeidheid en lusteloosheid,  overgewicht of als ziekteverschijnselen. Herkenbaar?


Puur leven met superfoods

Het is de hoogste tijd om weer terug naar de basis te gaan. Alles wat je als mens nodig hebt om vitaal te leven is aanwezig op aarde. In het bijzonder in Superfoods. Deze 100% natuurlijke producten hebben een hoge concentratie aan stoffen die je lichaam écht voeden. Doordat de planten vaak op extreme plaatsen groeien; hoog in de Himalaya ’s, diep in de jungle of in woestijnen, hebben ze een bijzonder hoge concentratie natuurlijke afweerstoffen in zich. Die vormen het immuunsysteem van de plant.

Deze bessen, bonen, vruchten of zaden worden daarom sinds mensenheugenis gebruikt als medicijn en als superbrandstof voor het lichaam. Door superfoods te eten ondersteun je jouw eigen afweersysteem om je lijf te reinigen, gezond en gifvrij te houden. Lees meer over Superfoods op: www.superfoods.nl


Waarom Superfoods eten?

  • Superfoods hebben dus heel veel voordelen voor je gezondheid. De hoge gehalte aan voedingsstoffen houden je lichaam en geest gezond.
  • Het regelmatig eten van superfoods maakt het lichaam gezonder, doordat je vaker toxines uit je lichaam spoelt (detox effect). Je gaat je daardoor beter voelen, je krijgt een healthy glow en gaat er beter uitzien.
  • Het helpt ook om ziekten tegen te gaan (vermoeidheid, depressie, diabetes, hart/vaatziekten, hoge bloeddruk), gezond afvallen, het behouden van je gewicht, veroudering tegengaan (anti-aging), het is goed voor je spieren en zet je in een betere stemming.

 

superfoods
superfoods

 

 

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer