Salade acrididae tenibrio molito &
Zet je schrap voor een spetterende Museumnacht waarbij niemand het droog kan houden. De Rotterdamse Museumnacht staat in het teken van het thema WATERLANDERS.
Op 9 maart 2013 krijgen de waterlanders de vrije loop want maar liefst 53 musea en galeries onthalen je op deze zaterdagavond met een op dit thema geïnspireerd programma. Dit is een recordaantal deelnemende instellingen.

Pink je al een traantje weg bij de gedachte aan al het schoons of wordt het een onbedaarlijk snikken? De traan is verleidelijk, symbool van schoonheid en puurheid. Ben je geen emotioneel type, eerder het toonbeeld van nuchterheid? Ook dan houd je het niet droog. Water is onmisbaar, daagt uit en haalt het beste in je boven. Precies wat de Rotterdamse Museumnacht ook doet.

Het lachen staat de Rotterdamse Museumnacht echter nader dan het huilen. Rotterdam is toch de stad van “niet lullen, maar poetsen”? Het bewijs wordt geleverd door het wereldrecord lachen te verbreken. Alle bezoekers worden opgeroepen om een steentje bij te dragen aan het hardste lachsalvo ooit op zaterdagavond 9 maart om 20.00 uur op de Schiedamsedijk bij het Havenmuseum.

Met de hulp van Wil Hendriks van Lachyoga Nederland vliegen de decibellen van al het keiharde lachen je om de oren en biggelen de tranen over de wangen. Guinness World Records rekent op een record!

Kaartverkoop, overnachtingen en exclusieve tours:
Het passe-partout van de Rotterdamse Museumnacht is de button met knipperend lichtje: geldig voor alle locaties én voor gratis vervoer met de Museumnachtbus en de Museumnachtboot.

Start voorverkoop: woensdag 13 februari (voorverkoopadressen zie de site)
Prijs in voorverkoop (t/m 8 maart): 14 euro / Prijs op zaterdag 9 maart: 17,50 euro.
Speciale prijs voor kinderen t/m 12 jaar: 7,50 euro
De Rotterdamse Museumnacht bestaat sinds 2002. Kenmerkend voor de Rotterdamse Museumnacht is de deelname van 53 Rotterdamse musea én galeries en aanverwante instellingen, het centrale thema als rode draad, een verbindend extra programma en de speciale aandacht voor kinderen.

www.rotterdamsemuseummacht.nl

rotterdam museumnacht
rotterdam museumnacht

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer