De Blomus Tea-Jay

Heerlijk genieten in de zon kan haast niet zonder een heerlijk, verfrissend drankje. Blomus komt nu met een innovatief product dat het maken van ijsthee, sap, siroop, vruchten en thee een echte belevenis maakt!

Dit product is een zegen voor de zwoele zomeravonden. Door middel van het ingenieuze ontwerp van de deksel wordt het nu zeer gemakkelijk om zelfgemaakte ijsthee te maken. De ijstheemaker heeft een prachtig, modern design en is uitermate geschikt om ijsthee, maar ook cocktails mee te bereiden.


’s Middags kun je met behulp van de Blomus Tea-Jay met je vrienden heerlijk genieten van je zelfgemaakte ijsthee, ’s avonds kun je ze verrassen met zelfgemaakte cocktails die je ijskoud serveert. De Blomus Tea-Jay zorgt niet alleen voor heerlijke dranken; het is ook nog eens een stijlvolle eyecatcher.


De Blomus Tea-Jay komt in combinatie met een selectie verse thee en een receptenboek van ijstheemaker Samova. Dit bedrijf is expert op het gebied van thee en kruiden en straalt daarmee een bepaalde passie uit. Als je de verse thee en de ijstheemaker combineert weet je zeker dat het een overheerlijk resultaat op gaat leveren. Wat ons betreft mogen die zwoele zomeravonden beginnen!

www.voor-thuis.nl

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer