De Blomus Tea-Jay

Heerlijk genieten in de zon kan haast niet zonder een heerlijk, verfrissend drankje. Blomus komt nu met een innovatief product dat het maken van ijsthee, sap, siroop, vruchten en thee een echte belevenis maakt!

Dit product is een zegen voor de zwoele zomeravonden. Door middel van het ingenieuze ontwerp van de deksel wordt het nu zeer gemakkelijk om zelfgemaakte ijsthee te maken. De ijstheemaker heeft een prachtig, modern design en is uitermate geschikt om ijsthee, maar ook cocktails mee te bereiden.


’s Middags kun je met behulp van de Blomus Tea-Jay met je vrienden heerlijk genieten van je zelfgemaakte ijsthee, ’s avonds kun je ze verrassen met zelfgemaakte cocktails die je ijskoud serveert. De Blomus Tea-Jay zorgt niet alleen voor heerlijke dranken; het is ook nog eens een stijlvolle eyecatcher.


De Blomus Tea-Jay komt in combinatie met een selectie verse thee en een receptenboek van ijstheemaker Samova. Dit bedrijf is expert op het gebied van thee en kruiden en straalt daarmee een bepaalde passie uit. Als je de verse thee en de ijstheemaker combineert weet je zeker dat het een overheerlijk resultaat op gaat leveren. Wat ons betreft mogen die zwoele zomeravonden beginnen!

www.voor-thuis.nl

Onze meest recente berichten

Gietvloer maken

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die van kunststofharsen of cement is

Lees meer
Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer