redactie

Welkom op de redactie pagina van Lifestyle, een informatieve website met de focus op de laatste modetrends, beauty, interieur, woonaccessoires, reizen en uitgaan.

We zijn dagelijks opzoek naar mooie en bijzondere merken, reisbestemmingen, (nieuwe) ontwerpers, kunstenaars, leuke interieur en design producten, webshops, woon en modeaccessoires, hippe restaurants, hotels en inspirerend nieuws.

Dit willen we graag met onze bezoekers delen, zodat ze op de hoogte blijven van het laatste nieuws over mode, beauty, wonen, reizen en uitgaan.

Vintage Interior Blogs VI♥
Vintage Moroccan Rug and Occasional ChairLets swim in 1954 style
Lets swim in 1954 style♥
.@Vintagepiken ♥
© Paulina Arcklin | SUKHA AMSTERDAM✔

Onze bezoekers zijn moderne mannen en vrouwen tussen de 25 en 55 jaar, waarbij de gemiddelde leeftijd van de primaire doelgroep rond de 35 jaar ligt. Het zijn mensen die midden in het leven staan, die een drukke carrière hebben, maar ook veel tijd besteden aan hun huis, interieur en woon inrichting.

Heb je een persbericht over jouw product, woonwinkel, een leuke interieur webshop of heb je een suggestie, een tip, een nieuwtje? Wij blijven graag op de hoogte en plaatsen jouw persbericht graag op onze website om onze bezoekers op de hoogte te brengen van jouw nieuwe collectie, ontwerp, laatste nieuws of interieur “must-have”.

Ben je een (beginnend) interieur of modeontwerper en wil je graag via onze website laten zien wat je ontwerpt? Of een kunstenaar die graag zijn werk in vele woonkamers ziet hangen of heb je een expositie? Wij zien graag wat je maakt en ontwerpt en steunen talent.

Stuur je persbericht met foto’s naar: mail@lifestylewebsite.nl