Twee keer per jaar staat Arnhem gedurende vier dagen in het teken van mode en design. Van donderdag 27 t/m 30 juni 2013 vindt de tweede editie van de Arnhemse Stockdagen plaats.

Ontwerpers uit heel Nederland komen in Arnhem samen en openen de deuren van hun voorraadkasten. Alles wat zij hebben bewaard wordt verkocht; samples, stoffen, leer, fournituren en andere voorraden. De Arnhemse Stockdagen biedt een schat aan couture parels voor een prikkie.


Gevestigde ontwerpers & nieuw talent

Een route door de hele stad leidt de bezoekers langs zo’n 70 ontwerpers en high end fashion winkels. Je vindt er stoffen, stukken leer, fournituren, samples, stock en nog veel meer. Vaak tegen zeer leuke prijzen. Het is dé kans om een designerjurkje of bijzondere tas te vinden bij gevestigde ontwerpers en aanstormend talent. Designers als People of the Labyrinths, Elsien Gringhuis, Sjaak Hullekes en Trix en Rees laten je de wereld achter hun designdeuren ontdekken. Andere gevestigde en startende mode- en designontwerpers zijn te vinden op de nieuwste locatie van de Arnhemse Stockdagen: de Stadhuishal van Arnhem.


Modemekka Arnhem

Naast de stockverkoop biedt de Arnhemse Stockdagen een breed programma aan workshops. Ook is er een vintage markt en zijn er rondleidingen op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en langs de ateliers van het Modekwartier. Arnhem is eind juni een modemekka voor fashion lovers.


Kijk voor het volledige programma, meer informatie en deelnemers op www.arnhemsestockdagen.nl.

parels voor een prikkie
parels voor een prikkie

 

Onze meest recente berichten

Gietvloer maken

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die van kunststofharsen of cement is

Lees meer
Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer