Vanaf morgenmiddag (15 juni) staan er op vijf verschillende podia in Muziekgebouw Eindhoven verschillende talenten op het program. Naast alle elektronische dance festivals valt er ook op het gebied van singer-songwriting genoeg te beleven en genieten deze zomer.

Naked Song Festival is een productie van Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven i.s.m. Ad van Meurs presenteert… en Effenaar. Het Naked Song Festival biedt jaarlijks het neusje van de zalm op het gebied van singer-songwriters, nationaal en internationaal. Naked Song is een middag en avond lang ongebreidelde americana, doorleefde blues, rootsy folk en andere akoestische parels, verdeeld over zes podia incl. Effenaar stage in de 2de foyer. Er is vaak niet meer nodig dan een gitaar, een stem, een spotlight. Naakt, puur, rauw, ontdaan van alle overbodigheden. Het Naked Song Festival brengt de muziek terug tot haar puurste vorm…

Zoals het Naked Song Festival. Jaarlijks bied dit muziekfestijn in de Lichtstad het neusje van de zalm op het gebied van singer-songwriters, nationaal en internationaal in haar puurste vorm. Headliners van deze editie zijn de Britse soulvolle Jonathan Jeremiah en Australische Xavier Rudd met zijn didgeridoo en djembe.

 

Zaterdag 15 juni v.a. 16.00 uur.

www.nakedsong.nl

naked song festival
naked song festival

 

 

Onze meest recente berichten

Gietvloer maken

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die van kunststofharsen of cement is

Lees meer
Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer