moss box
Stokjes in de aanslag. Kate Moss komt met een stijlvolle sushibox op de proppen.

Van cola tot wijn; inmiddels zijn we wel iets gewend van celebs die vreemde samenwerkingen aangaan. Deze zagen we echter totaal niet aankomen: Kate Moss en sushi.

MOSS BOX

Het topmodel verorbert blijkbaar geregeld aardig wat California rolls, dus toen de Sushi Shop haar aan de mouw trok voor een collab, kon Kate niet weigeren. Zelf sushi maken was er niet bij, maar het icoon mocht wel haar naam op een speciaal ontworpen sushibox krabbelen. Da’s nog eens een puike Happy Meal.

De Moss Box werd dinsdagavond uit de doeken gedaan door het Franse sushirestaurant, ten overstaan van bekende koppen als Audrey Dana, Marina Foïs, Zabou Breitman en Virginie Ledoyen.

‘We openen binnenkort ons eerste restaurant  in Londen, dus het leek ons logisch om met haar samen te werken,’ aldus een woordvoerder van de Sushi Shop. Het is trouwens niet de eerste keer dat de Sushi Shop een knallende samenwerking wist te regelen. Ontwerper Kenzo Takada en Lenny Kravitz gingen Moss al voor.

Hebben, willen, eten? De Moss Box – waarin veertig rolls zitten – is vanaf 13 mei te koop in alle Sushi Shops wereldwijd voor € 45. Helaas heeft Nederland nog geen eigen Sushi Shop, maar in Antwerpen kun je wel terecht aan de Kammenstraat 21.


door Gigi van der Zwaan

moss box
moss boxOnze meest recente berichten

Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer
Redenen om te gaan sporten.

10 redenen om te gaan sporten

Ben je al een tijdje van plan om te beginnen met sporten,

Lees meer