moss box
Stokjes in de aanslag. Kate Moss komt met een stijlvolle sushibox op de proppen.

Van cola tot wijn; inmiddels zijn we wel iets gewend van celebs die vreemde samenwerkingen aangaan. Deze zagen we echter totaal niet aankomen: Kate Moss en sushi.

MOSS BOX

Het topmodel verorbert blijkbaar geregeld aardig wat California rolls, dus toen de Sushi Shop haar aan de mouw trok voor een collab, kon Kate niet weigeren. Zelf sushi maken was er niet bij, maar het icoon mocht wel haar naam op een speciaal ontworpen sushibox krabbelen. Da’s nog eens een puike Happy Meal.

De Moss Box werd dinsdagavond uit de doeken gedaan door het Franse sushirestaurant, ten overstaan van bekende koppen als Audrey Dana, Marina Foïs, Zabou Breitman en Virginie Ledoyen.

‘We openen binnenkort ons eerste restaurant  in Londen, dus het leek ons logisch om met haar samen te werken,’ aldus een woordvoerder van de Sushi Shop. Het is trouwens niet de eerste keer dat de Sushi Shop een knallende samenwerking wist te regelen. Ontwerper Kenzo Takada en Lenny Kravitz gingen Moss al voor.

Hebben, willen, eten? De Moss Box – waarin veertig rolls zitten – is vanaf 13 mei te koop in alle Sushi Shops wereldwijd voor € 45. Helaas heeft Nederland nog geen eigen Sushi Shop, maar in Antwerpen kun je wel terecht aan de Kammenstraat 21.


door Gigi van der Zwaan

moss box
moss boxOnze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer