like this
Optimistic, light hearted fashion. Het Nederlandse LikeThis is een modelabel met een feel good factor.

Elke collectie verbeeldt hoe de makers van het label tegen de wereld aankijken. LikeThis is optimistisch en authentiek, slim en vol verrassingen, urban, light hearted en expressief.


ROARING TWENTIES


De SS13 collectie is geïnspireerd op de twenties. Een tijd waarin de media focust op filmsterren en sporthelden. Goud maakt om die reden een belangrijk onderdeel uit van de collectie. We zien het terug in pailletten, gouddraad in knits en nylon met een goudcoating. De MGM Lion stond model voor de all over lionprint die wordt gebruikt in de collectie. En de vorm van de ramen in het New Yorkse Chrysler gebouw, dat in die periode is gebouwd, is gebruikt voor de leren items.


HAPPY COLORS AND SURPRISES INSIDE

LikeThis maakt gebruik van geperforeerd leer en stof, multi color blockprints, visgraten, de karakteristieke gedeelde LikeThis tailleband en LikeThis super ceintuurtjes. De kleuren voor komende collectie zijn zacht groen, fel blauw, lipstick rood en goud. Het totaalbeeld is verrassend en vrolijk. LikeThis verstopt verassingen in haar ontwerpen. Het idee is dat de koper deze zelf ontdekt. Daarom delen we er maar één: LikeThis steekzakjes zijn verborgen wantjes.

Optimistic, light hearted fashion. Het Nederlandse LikeThis is een modelabel met een feel good factor.


YOU WILL LIKE THÍS, IF YOU LIKETHIS

LikeThis opent in December de eerste LikeThis store. In de winkel worden naast het eigen merk labels als Henrik Vibskov, Uniforms for the dedicated, het hippe magazine Apartamento, en de tassen van het Japanse merk Bag ‘n’ Noun verkocht. Ook is het het enige verkooppunt voor bijzondere geuren van het huis ‘cb I hate perfume’ en vind je er andere likable items zoals gepunnikte kerstballen.


LIKE THIS STORE & WEBSTORE

Westerstraat 70

Amsterdam

www.likethis.nl

like this
like this

 

 

Onze meest recente berichten

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer
Thuis sporten

Thuis sporten? Met deze oefeningen blijf je in vorm

Ben je niet zo’n fan van de sportschool, komt het er steeds

Lees meer