like this
Een fotoboek uit eind 1800 met een familiefoto van een rijke boerenfamilie was de inspiratie voor de LikeThis collectie voor komende herfst.

Op de foto staan rijke mensen in een boeren ‘verpakking’. Ze konden het zich permitteren om af en toe een foto te laten maken. Iedereen op de foto ziet er fantastisch uit. Haren gekamd, kleding perfect, rechtop en glimlachende gezichten. Er was maar één shot en diemoest perfect zijn.

De belangrijkste mode elementen uit die familiefoto zijn op een naar nu vertaalde manier uitgewerkt in de LikeThis AW 2013-14 collectie. Invloeden van de gehaakte crochet deken komen terug in de knitwear. De boeren zwart wit ruit wordt toegepast in ondermeer een voorpanel van een jurk en een blouse. LikeThis toont daarnaast polkadots, lange jurken, de cirkelrok en halfronde inzetten aan bijvoorbeeld de bovenkant van broeken, rokken en de onderkant van truien.

De collectie is vervaardigd uit stoffen van hoge kwaliteit zoals mooie wol kwaliteiten, schapenleder, angora garens en Tencel. De collectie is uitgewerkt in verschillende groentinten, wijnrood, oud roze en zwart.

Het Nederlandse LikeThis is een modelabel met een feel good factor. Elke collectie verbeeldt hoe de makers van het label tegen de wereld aankijken. LikeThis is optimistisch en authentiek, slim en vol verrassingen, urban, light hearted en expressief. LikeThis verstopt verassingen in haar ontwerpen zoals steekzakjes in de vorm van wantjes.

De LikeThis pilot store is gevestigd in Amsterdam aan de Westerstraat 70. Hier worden naast het eigen label ook merken verkocht zoals Henrik Vibskov, Uniforms for the dedicated, het hippe magazine Apartamento en de tassen van het Japanse merk Bag ‘n’ Noun. Ook is het het enige verkooppunt voor bijzondere geuren van het huis ‘cb I hate perfume’.
www.likethis.nl

LIKETHIS
LIKETHIS

Onze meest recente berichten

Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer
Redenen om te gaan sporten.

10 redenen om te gaan sporten

Ben je al een tijdje van plan om te beginnen met sporten,

Lees meer