kate moss nagellak
Binnenkort dopen we onze vingertoppen in Kate Moss nagellak. Het mode-icoon heeft haar samenwerking met Rimmel London namelijk eens even goed uitgebreid. Na lipsticks met haar stempel erop, is er nu ook een heuse nagellaklijn.

 

DISCO GHETTO

Onder de naam (hap adem) Kate Moss Salon Pro Nail Polishes lanceert Kate twaalf verschillende lakken, vernoemd naar haar favoriete muziek. Zo is een kleur met glitter Disco Fever gedoopt en baseerde het topmodel zelf een lakker op het nummer Ghetto Supastar van Pras en Mya. Ze weet duidelijk hoe je een feestje moet vieren dus, die Moss.

 

Wat we verder voor couleurs kunnen verwachten ? Nou, klassiek rood, nude en helderblauw. Die laatste werd trouwens geïnspireerd op Kate Moss’ Beautiful & The Damned party, die ze hield toen ze dertig werd. Té cool.

 

PERFECTE PLAYLIST

‘Ik hou van kleur, en nagellak is een makkelijke manier om ermee te experimenteren en om de perfecte finishing touch aan je outfit toe te voegen,’ liet Kate Moss tijdens de officiële perspresentatie in Londen aan ELLE UK weten. ‘Net zoals ik altijd de perfecte playlist wil hebben die bij mijn mood past, wilde ik een collectie kleuren voor ieder humeur en iedere gelegenheid creëren.’

 

De Kate Moss Salon Pro Nail Polishes liggen vanaf 10 april voor £4.49 (€ 5,20) in de Britse schappen. Wanneer we in Nederland met de lakken in de weer kunnen gaan is nog niet bekend. Hieronder de eerste twee beelden van de lijn die op het wereldwijde web werden gespot.

 

Tekst: Gigi van der Zwaan

kate moss nagellak
kate moss nagellakOnze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer