Just Marie Jewellery
Just Marie Jewellery is een nieuw Nederlands sieradenmerk. Het label biedt luxe, stijlvolle en moderne sieraden met een rijk en tegelijk speels karakter.

De oprichters Marina Wilten-Kalff en Noortje Elias-Molkenboer ontwerpen zelf en laten de sieraden met de hand maken door een goudsmid op Bali. Voor de sieraden worden hoogwaardige materialen zoals zilver, (18-karaats verguld) goud en half edelstenen gebruikt.

PREMIERE

Facet geslepen of gladde druppels en pegels omlijst door goud of zilver. Op fijn kant geïnspireerde items uitgewerkt in edelmetaal en items met strikken zijn de rode draad in de eerste collectie. Deze bestaat uit armbanden, kettingen, oorbellen en losse hangers. De collectie is stijlvol en kleurrijk dankzij de combinatie van goud en zilver met prachtige half edelstenen zoals rookkwarts, labradoriet, amethist, lapis lazuli, groene kwarts en Afrikaanse opaal.


OVER DE OPRICHTSTERS

Marina Wilten-Kalff en Noortje Elias-Molkenboer zijn al jaren beste vriendinnen. Samen delen ze de passie voor mooie sieraden. Na ruim tien jaar sieradeninkoop te hebben gedaan, verwezenlijkten zij hun droom om samen een eigen sieradenlijn op de markt te zetten. Just Marie was geboren. Een label voor zelfbewuste vrouwen met een eigen stijl en een liefde voor mode die zichzelf iets moois gunnen.

Just Marie Jewellery is verkrijgbaar bij een selectie mode- en sieradenwinkels in heel Nederland en via de webshop www.just-marie.nl


Just Marie Jewellery
Just Marie Jewellery 

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer