Jennifer De Bruyckère
We zijn trots! Nederland is een modelabel rijker. En wat voor een! Jennifer De Bruyckère combineert Nederlands design met Japanse invloeden.

Haar eerste collectie Kiru wordt gekenmerkt door het gebruik van platte vierkante vlakken die zijn geïnspireerd op de kimono en Japanse vouwtechniek. Kiru staat voor ‘Wear on the upper body’. De collectie bestaat uit gebreide truien, vesten en een jurk. Elk item draagt een Japanse naam en is gemaakt van hoogwaardige garens. Jennifer De Bruyckère heeft een sterk gevoel voor techniek en innovatie. Ze maakt kleding met oog voor detail, materiaal en vakmanschap. Jennifer werkt samen met de beste Italiaanse garen leveranciers en brei fabrikanten. Enkele breisels zijn ontwikkeld in samenwerking met het Textielmuseum in Tilburg. Het resultaat is een vernieuwende collectie knitwear van blijvende schoonheid.

Binnenkort brengt ze haar tweede collectie uit waar wij al een klein gedeelte van gezien hebben. We kunnen er nog niets over schrijven maar het beloofd veel goeds. Over twee weken komen we terug met meer over de nieuwe collectie van Jennifer De Bruyckère.

www.jenniferdebruyckere.nl


Jennifer De Bruyckère
Jennifer De Bruyckère

Onze meest recente berichten

Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer
Redenen om te gaan sporten.

10 redenen om te gaan sporten

Ben je al een tijdje van plan om te beginnen met sporten,

Lees meer