Jennifer De Bruyckère
We zijn trots! Nederland is een modelabel rijker. En wat voor een! Jennifer De Bruyckère combineert Nederlands design met Japanse invloeden.

Haar eerste collectie Kiru wordt gekenmerkt door het gebruik van platte vierkante vlakken die zijn geïnspireerd op de kimono en Japanse vouwtechniek. Kiru staat voor ‘Wear on the upper body’. De collectie bestaat uit gebreide truien, vesten en een jurk. Elk item draagt een Japanse naam en is gemaakt van hoogwaardige garens. Jennifer De Bruyckère heeft een sterk gevoel voor techniek en innovatie. Ze maakt kleding met oog voor detail, materiaal en vakmanschap. Jennifer werkt samen met de beste Italiaanse garen leveranciers en brei fabrikanten. Enkele breisels zijn ontwikkeld in samenwerking met het Textielmuseum in Tilburg. Het resultaat is een vernieuwende collectie knitwear van blijvende schoonheid.

Binnenkort brengt ze haar tweede collectie uit waar wij al een klein gedeelte van gezien hebben. We kunnen er nog niets over schrijven maar het beloofd veel goeds. Over twee weken komen we terug met meer over de nieuwe collectie van Jennifer De Bruyckère.

www.jenniferdebruyckere.nl


Jennifer De Bruyckère
Jennifer De Bruyckère

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer