Jennifer De Bruyckère
We zijn trots! Nederland is een modelabel rijker. En wat voor een! Jennifer De Bruyckère combineert Nederlands design met Japanse invloeden.

Haar eerste collectie Kiru wordt gekenmerkt door het gebruik van platte vierkante vlakken die zijn geïnspireerd op de kimono en Japanse vouwtechniek. Kiru staat voor ‘Wear on the upper body’. De collectie bestaat uit gebreide truien, vesten en een jurk. Elk item draagt een Japanse naam en is gemaakt van hoogwaardige garens. Jennifer De Bruyckère heeft een sterk gevoel voor techniek en innovatie. Ze maakt kleding met oog voor detail, materiaal en vakmanschap. Jennifer werkt samen met de beste Italiaanse garen leveranciers en brei fabrikanten. Enkele breisels zijn ontwikkeld in samenwerking met het Textielmuseum in Tilburg. Het resultaat is een vernieuwende collectie knitwear van blijvende schoonheid.

Binnenkort brengt ze haar tweede collectie uit waar wij al een klein gedeelte van gezien hebben. We kunnen er nog niets over schrijven maar het beloofd veel goeds. Over twee weken komen we terug met meer over de nieuwe collectie van Jennifer De Bruyckère.

www.jenniferdebruyckere.nl


Jennifer De Bruyckère
Jennifer De Bruyckère

Onze meest recente berichten

Thuis sporten

Thuis sporten? Met deze oefeningen blijf je in vorm

Ben je niet zo’n fan van de sportschool, komt het er steeds

Lees meer
Isolerende gordijnen

Verhoog het wooncomfort met isolerende gordijnen

De temperaturen zijn weer aan het dalen en dus zetten we massaal

Lees meer
Woonkamer uitbouwen

Woonkamer uitbouwen? Prijzen, vergunningen en meer

Heb je behoefte aan meer leefruimte en wil je je woonkamer uitbouwen?

Lees meer