Monoculo Design Studio presenteert: Bee Apis, houten tegels voor muurdecoratie.

Wil je iets origineels en uniek om de muur mee te decoreren? Monoculo Design Studio, een jong team van designers die werken met natuurlijke en milieuvriendelijke materialen, presenteren deze modulaire houten tegels voor muurdecoratie.

Het design team verkoopt ze in sets en kunt u kiezen tussen twee   ontwerpen, gefacetteerde en platte tegels. Elk gefacetteerde tegels is uniek en de tegels zijn er in twee houtsoorten, ceder of beukenhout.

Met de sets kan je kiezen hoe groot je de compositie op de muur wil maken, welke combinaties je gebruikt, om een fantastische muurdecoratie te creëren. Het hout straalt warmte uit en is een goede geluidsdemper. De vrijheid om de tegels te combineren en naar smaak aan te passen is wat deze muurdecoratie heel bijzonder maakt.

Afmetingen : 14 x 12 x 2 cm – Verkrijgbaar in sets van 6, 12 en 24

Bee Apis houten tegels voor muurdecoratie

Crowdfunding: Je kan de ontwerpers helpen een productie op te starten door een set Bee Apis te bestellen bij CrowdyHouse: www.crowdyhouse.com

“We vinden crowdfunding een geweldige manier om onze designprojecten te realiseren, en in een serie te produceren zodat we betere prijzen kunnen bieden aan de consument. Via CrowdyHouse kunnen we ons werk aan designliefhebbers laten zien en dat geeft voldoening”.

Bee Apis houten tegels

~Monoculo Design Studio~

Ze zijn een team van designers die elkaar hebben ontmoet tijdens hun studie in Seville. Na een aantal jaar gewerkt te hebben in de Retail industrie, besloten ze een designproject op te starten. Ze werken in een houtwerkplaats uit de vroege 20e eeuw, geërfd van ouders en grootouders, waar moderniteit en traditie naast elkaar bestaan.

Ze beschouwen zichzelf gelukkig de kans te krijgen om te leren over traditionele kennis en nieuwe technologieën, en passen die samen toe. “We houden van de natuurlijke manier van leven, daarom gebruiken we natuurlijke en milieuvriendelijke materialen in elk ontwerp”.

Ze willen ook het lokale bedrijfsleven ondersteunen, door het kopen van lokale materialen en de samenwerking met ambachtslieden in de buurt. Zij ontwerpen en produceren unieke stukken voor het huis, meestal decoratieve voorwerpen, verlichting en meubilair.

Bee Apis houten tegels voor muurdecoratie

 

 

 

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer