ladress

De ontwerper

Simone van Trojen – moeder van twee kinderen en voormalig zakenvrouw – besloot in 2006 haar carrière in dienst te stellen van de zoektocht naar het ultieme jurkje. Ze streeft daarbij perfectie na tot in elk onderdeel van haar bedrijf: van het ontwerpen van de modellen tot het vinden van de beste materialen, een optimale service, de perfecte pasvorm en het feestelijk verpakken van de bestellingen. Simone draagt elk jurkje eerst zelf, voordat ze haar aan de collectie toevoegt. Alleen zo weet ze zeker dat elk LaDress jurkje perfect is.


Het merk

Bij LaDress draait alles om dat ene perfecte jurkje. Een jurkje dat geschikt is voor iedere vrouw en elke gelegenheid. Daarnaast biedt LaDress een scala aan fijne kwaliteitsbasics, zoals T-shirt jurkjes, tops, broeken en onderjurkjes. Ideaal om de LaDress jurkjes zelf mee te combineren of wanneer je even een dagje iets anders wilt.

De stijl

Voor elke vrouw bestaat ze: het ultieme jurkje, elegant en comfortabel, soepel vallend als een tweede huid. De collectie jurkjes van LaDress bestaat uit diverse tijdloze modellen, variërend van wikkeljurkjes en tuniekjes tot ultra vrouwelijke kokerjurkjes. Bovendien is iedere LaDress op talloze manieren te combineren, zodat keer op keer een verfrissende look neergezet kan worden.

 


www.ladress.nl

het perfecte jurkje
Fotografie: Denise Boomkens


Onze meest recente berichten

Gietvloer maken

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die van kunststofharsen of cement is

Lees meer
Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer