ladress

De ontwerper

Simone van Trojen – moeder van twee kinderen en voormalig zakenvrouw – besloot in 2006 haar carrière in dienst te stellen van de zoektocht naar het ultieme jurkje. Ze streeft daarbij perfectie na tot in elk onderdeel van haar bedrijf: van het ontwerpen van de modellen tot het vinden van de beste materialen, een optimale service, de perfecte pasvorm en het feestelijk verpakken van de bestellingen. Simone draagt elk jurkje eerst zelf, voordat ze haar aan de collectie toevoegt. Alleen zo weet ze zeker dat elk LaDress jurkje perfect is.


Het merk

Bij LaDress draait alles om dat ene perfecte jurkje. Een jurkje dat geschikt is voor iedere vrouw en elke gelegenheid. Daarnaast biedt LaDress een scala aan fijne kwaliteitsbasics, zoals T-shirt jurkjes, tops, broeken en onderjurkjes. Ideaal om de LaDress jurkjes zelf mee te combineren of wanneer je even een dagje iets anders wilt.

De stijl

Voor elke vrouw bestaat ze: het ultieme jurkje, elegant en comfortabel, soepel vallend als een tweede huid. De collectie jurkjes van LaDress bestaat uit diverse tijdloze modellen, variërend van wikkeljurkjes en tuniekjes tot ultra vrouwelijke kokerjurkjes. Bovendien is iedere LaDress op talloze manieren te combineren, zodat keer op keer een verfrissende look neergezet kan worden.

 


www.ladress.nl

het perfecte jurkje
Fotografie: Denise Boomkens


Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer