Furansu
Furansu brengt een collectie fresh summerknits met leer- en zijdeaccenten in een vrouwelijke vorm met een comfortabele koele en losse maar slanke shape. Voor de spring & summer collectie onderzochten ze de mogelijkheden van knitwear.

Er is geëxperimenteerd met materiaalmixen om nieuwe stijlen met een cool gevoel neer te zetten. Zijden en lederen details zijn toegevoegd voor een beetje edge en een ultiem zomergevoel.

Het merk staat voor tijdloze en stijlvolle eenvoud. De perfecte knit. Modern, simpel en kwalitatief met een contemporary randje en interessante details.

Furansu is opgericht in 2010 door K Lai (Hongkong) en Annie Ching (Arnhem). K Lai is opgeleid in Michigan en in 2005 teruggekeerd naar Hong Kong voor een fashion carrière. Samen met Annie Ching zette hij Furansu op om iets extra’s toe te voegen aan de knitwearmarkt. Annie Ching studeerde af aan ArtEZ in Arnhem en werkte voor onder meer Iris van Herpen, Tim van Steenbergen and Bernhard Willhelm. Fuansu’s eerste collectie kwam in augustus 2011 op de markt. Furansu is Japans voor Eiffeltoren.

www.thefuransu.com

FURANSU

 

FURANSU 

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer