Furansu
Furansu brengt een collectie fresh summerknits met leer- en zijdeaccenten in een vrouwelijke vorm met een comfortabele koele en losse maar slanke shape. Voor de spring & summer collectie onderzochten ze de mogelijkheden van knitwear.

Er is geëxperimenteerd met materiaalmixen om nieuwe stijlen met een cool gevoel neer te zetten. Zijden en lederen details zijn toegevoegd voor een beetje edge en een ultiem zomergevoel.

Het merk staat voor tijdloze en stijlvolle eenvoud. De perfecte knit. Modern, simpel en kwalitatief met een contemporary randje en interessante details.

Furansu is opgericht in 2010 door K Lai (Hongkong) en Annie Ching (Arnhem). K Lai is opgeleid in Michigan en in 2005 teruggekeerd naar Hong Kong voor een fashion carrière. Samen met Annie Ching zette hij Furansu op om iets extra’s toe te voegen aan de knitwearmarkt. Annie Ching studeerde af aan ArtEZ in Arnhem en werkte voor onder meer Iris van Herpen, Tim van Steenbergen and Bernhard Willhelm. Fuansu’s eerste collectie kwam in augustus 2011 op de markt. Furansu is Japans voor Eiffeltoren.

www.thefuransu.com

FURANSU

 

FURANSU 

Onze meest recente berichten

Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer
Redenen om te gaan sporten.

10 redenen om te gaan sporten

Ben je al een tijdje van plan om te beginnen met sporten,

Lees meer