from holland with love
Liefde is het thema in de tentoonstelling From Holland With Love die van 9 maart tot en met 20 mei 2013 te zien is in het Nederlands Fotomuseum.

De tentoonstelling is opgebouwd rond de foto’s van Ed van der Elsken (1925-1990) en omvat een selectie van foto’s, video-installaties en films die aspecten van zijn oeuvre op een hedendaagse manier weerspiegelen. Deze bekende Nederlandse fotograaf kennen we van zijn straatreportages over de hele wereld. Hij had een talent om mooie en bijzondere mensen vast te leggen.

Liefde, vriendschap, intimiteit, romantiek, erotiek en lust prikkelen de beschouwer op een zeer persoonlijke of soms humoristische wijze. Het werk van Van der Elsken is het startpunt voor een hedendaagse selectie van negen andere Nederlandse beeldmakers: Koos Breukel, Heddy Honigmann, Paul Kooiker, A.P Komen & Karen Murphy, Bertien van Manen, Julika Rudelius, Martine Stig, Andrea Stultiens en Useful Photography.

Dus ga je naar de Rotterdamse Museumnacht? Vergeet dan vooral niet ook even een bezoekje te brengen aan het Nederlands Fotomuseum, want die opent diezelfde dag een spiksplinternieuwe expositie: From Holland with Love.

FROM HOLLAND WITH LOVE

Wanneer: 9 maart t/m 20 mei 2013

Waar: Nederlands Fotomuseum

Wilhelminakade 332 te Rotterdam

Info: www.nederlandsfotomuseum.nl


from holland with love
from holland with loveOnze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer