Fretons Brand Store
Fred de la Bretonière opent vandaag (vrijdag 1 maart) zijn eerste Fretons Brand Store. In de winkel wordt de Fretons SS13 collectie verkocht die speciaal voor deze shop is uitgebreid met een serie brand store only varianten. De Fretons Brand Store is gevestigd aan de Jacob Obrechtstraat 14 in Amsterdam.

 

LET OP DE RODE DETAILS

Fretons zijn duidelijk herkenbaar aan één rood veteroogje aan de bovenkant van de binnenzijde van de schoen. Een tonglabel met Fretons artwork, rood stiksel en een achterbies van vachetta leder met Fretons. Daarnaast is ieder paar voorzien van een hangtag met een genummerd echtheid loodje. Het rode loodje wordt gekoppeld aan een actie waarmee consumenten kans maken op één van de 18 rode Fretons fietsen.

 

FRETONS collectie No.2 – SS13

Het nieuwste sublabel Fretons van Fred de la Bretonière staat voor sneakers die casual, sportief en urban zijn met soms een rauw randje of een speels detail. Fretons is about enjoying the good life en gaat het tweede seizoen in met nieuwe modellen, variaties op de eerste collectie, nieuwe kleuren en meer verkooppunten.

Fretons Brand Store
Fretons Brand Store

 

RAW EDGE

De Fretons look heeft een heel eigen stijl, maar behoudt iets vertrouwds van Fred. De leersoorten die worden gebruikt zijn vaak natuurlijke tuigleer soorten en zachte suèdes waar Fred een voorliefde voor heeft. Het kleurgebruik, de styling de manieren waarop  materialen worden verwerkt en samengevoegd geven Fretons een eigen karakter. Puur, jong en zeer comfortabel.

 

De SS13 collectie bestaat uit sneakers met gepolsterde schachten, gevoerde lederen en ‘raw edge’ unlined modellen. Daarnaast zien we combinaties met pythonprint leer en modellen van gemaakt hand geweven vlechtwerk, geperforeerde sneakers en hoge bootschoenachtige modellen met een schacht die goed wijd kan worden gedragen. Ze worden geleverd met lederen en stoffen veters waardoor je ze verschillende looks kan geven. De kleuren voor dit seizoen zijn onder andere geel, grijs, verwassen groen en bruin.

 

www.bretoniere.nlOnze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer