Fred de la Bretonière
Voor vermoeide voetjes geeft schoenontwerper Fred de la Bretonière van 27 tot en met 29 september acte de présence tijdens hét designevenement van het jaar, Elle Inside Design Amsterdam (IDA).

In de winkel op de Utrechtsestraat, om hoek bij de Elle Decoration loft op het Frederiksplein, en hartje stad in de Sint Luciensteeg kun je geheel in stijl uitpuffen en inspiratie opdoen – en er valt nog wat te winnen ook.


SIT, FIT & WIN


Als je uitgeput bent van de IDA route, plof dan even neer in ‘Fred’s huiskamer’ voor de winkel op Fred’s eigen ontworpen creaties. De winkels in de Sint Luciensteeg en op de Utrechtsestraat zijn namelijk tijdens deze Inside Design voorzien van meubels gemaakt van schoenen en tassen. Home-made design waar je op gezeten moet hebben! Natuurlijk ligt de Elle Decoration voor je klaar en is er een fijn verfrissend drankje terwijl je schoenen past. Heb je jouw totale must have gevonden in de winkel?

Dan valt er ook nog iets te winnen want als je een polaroid laat maken van je favoriete model kun je jouw geliefde tas of schoenen óf het gehele aankoopbedrag terug winnen. De winnaars worden in de week erop bekend gemaakt dus je hoeft niet lang op je favoriete Fredjes te wachten.

Voor meer informatie zie ook: www.bretoniere.nlElle Inside Design Amsterdam – het event


Tijdens Elle Inside Design staat Amsterdam bol van het design. Jong talent en gevestigde namen tonen hun kunsten en nieuwe ontwerpen zijn er te zien op verrassende plekken in de stad. Bovendien zijn er inspirerende lezingen, exposities en borrels. Het startschot wordt op 26 september gegeven en gaat dan drie dagen door.

Zie www.elle.nl/insidedesign.nl voor meer informatie.

Fred de la Bretonière
Fred de la Bretonière

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer