conceptstore fred en guus
De Utrechtse onceptstore Fred & Guus, werd vorig jaar opgericht door de dames Frederieke en Guusje. Een toffe winkel als het gevolg van een uit de hand gelopen webwinkel en inmiddels een must-go op het gebied van kunst in uiteenlopende prijscategorieën en stijlen.

In de winkel vind je vintage items en handgemaakte producten die in kleine oplages worden geproduceerd, maar ook veel (kunst) werk van jong talent.

Fred & Guus bieden ook ruimte voor exposities, vaak van kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Kunstenaars met een psychiatrische achtergrond? Tijdens hun studie werkte ze allebei in de psychiatrie, sindsdien geloven ze erin dat wanneer de nadruk ligt op het creatieve talent van de kunstenaars, het ‘gezonde deel’ wordt aangesproken en men kan bouwen aan zelfvertrouwen door erkenning van hun talent.

De conceptstore van Fred & Guus is iedere zaterdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag 28 juni viert de shop de zomer met hun feestje genaamd ‘Fred & Guus en de man met de cocosnoot’. Tijdens dit zonnige feest treden singer-songwriter Chayah en folkband Our Minor Fall op en ook de live-chiptunes act van Timbob en de zomerse dj Mais Non zorgen voor vrolijke deunen. Er wordt een gedeeltelijk nieuwe expositie geopend, er is een kapster aanwezig en aan de bar drink je een lekker bananenbiertje. Leuk.

Van Brammendreef 159, Utrecht
www.fredenguus.nlfred en guus
fred en guus

 

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer