conceptstore fred en guus
De Utrechtse onceptstore Fred & Guus, werd vorig jaar opgericht door de dames Frederieke en Guusje. Een toffe winkel als het gevolg van een uit de hand gelopen webwinkel en inmiddels een must-go op het gebied van kunst in uiteenlopende prijscategorieën en stijlen.

In de winkel vind je vintage items en handgemaakte producten die in kleine oplages worden geproduceerd, maar ook veel (kunst) werk van jong talent.

Fred & Guus bieden ook ruimte voor exposities, vaak van kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. Kunstenaars met een psychiatrische achtergrond? Tijdens hun studie werkte ze allebei in de psychiatrie, sindsdien geloven ze erin dat wanneer de nadruk ligt op het creatieve talent van de kunstenaars, het ‘gezonde deel’ wordt aangesproken en men kan bouwen aan zelfvertrouwen door erkenning van hun talent.

De conceptstore van Fred & Guus is iedere zaterdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag 28 juni viert de shop de zomer met hun feestje genaamd ‘Fred & Guus en de man met de cocosnoot’. Tijdens dit zonnige feest treden singer-songwriter Chayah en folkband Our Minor Fall op en ook de live-chiptunes act van Timbob en de zomerse dj Mais Non zorgen voor vrolijke deunen. Er wordt een gedeeltelijk nieuwe expositie geopend, er is een kapster aanwezig en aan de bar drink je een lekker bananenbiertje. Leuk.

Van Brammendreef 159, Utrecht
www.fredenguus.nlfred en guus
fred en guus

 

Onze meest recente berichten

Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer
Redenen om te gaan sporten.

10 redenen om te gaan sporten

Ben je al een tijdje van plan om te beginnen met sporten,

Lees meer