Authentieke Nederlandse luxe. Zo kan het nieuwe woon & lifestyle merk FLINK het best worden omschreven.

FLINK maakt luxe wollen accessoires zoals kussens, plaids, shawls, hoofdbanden en omslagdoeken met een puur, Nederlands karakter. Alle producten worden in Nederland ontworpen en gebreid in een van de laatste ‘oud Hollandsche’ breifabrieken.

FLINK is opgericht met als doel mooie, wollen kwaliteitsproducten te maken, geproduceerd in Nederland.  FLINK houdt zo Nederlands vakmanschap in ere en maakt tegelijkertijd deel uit van een groeiende beweging die de schoonheid van lokale productie viert. Duurzaamheid en zorg voor het milieu staan hierbij centraal.

De producten van FLINK worden met passie en toewijding ontworpen door Renée Onderdijk en vervaardigd door echte vakmensen. Voor de productie van de accessoires wordt gebruik gemaakt van prachtig, zacht Italiaans Alpaca- en Merinowol. Het resultaat is een collectie vol luxueuze en trendy woon- en lifestyleaccessoires.  

flink

WARM

De eerste FLINK-collectie met de naam ‘WARM’ is geïnspireerd op elementen uit koude jaargetijden, zoals nachtvorst en herfstzon. Deze accessoires bevatten grafische designs in warme en stijlvolle kleurencombinaties, zoals taupe, grijsblauw, wit en oranje. Prijzen variëren van €79,95 voor kussens tot €149,95 voor plaids.


Over FLINK


FLINK is opgericht door Renée Onderdijk (1983). Renée heeft een passie voor producten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals wol. Haar voorliefde voor wol vormde zich mede doordat zij opgroeide met een origineel Fins weefgetouw in huis, waarop haar moeder tot op de dag van vandaag wollen wandkleden weeft.


flink


Waar is Flink te koop?

– Mobilia Woonstudio, Utrechtsestraat 62 Amsterdam (per 28 september)
– Hutspot, Van Woustraat 4 Amsterdam (per 1 oktober)
– Hutspot, Rozengracht Amsterdam (per 1 december)

Of via de webshop www.flinknetherlands.com

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer