Authentieke Nederlandse luxe. Zo kan het nieuwe woon & lifestyle merk FLINK het best worden omschreven.

FLINK maakt luxe wollen accessoires zoals kussens, plaids, shawls, hoofdbanden en omslagdoeken met een puur, Nederlands karakter. Alle producten worden in Nederland ontworpen en gebreid in een van de laatste ‘oud Hollandsche’ breifabrieken.

FLINK is opgericht met als doel mooie, wollen kwaliteitsproducten te maken, geproduceerd in Nederland.  FLINK houdt zo Nederlands vakmanschap in ere en maakt tegelijkertijd deel uit van een groeiende beweging die de schoonheid van lokale productie viert. Duurzaamheid en zorg voor het milieu staan hierbij centraal.

De producten van FLINK worden met passie en toewijding ontworpen door Renée Onderdijk en vervaardigd door echte vakmensen. Voor de productie van de accessoires wordt gebruik gemaakt van prachtig, zacht Italiaans Alpaca- en Merinowol. Het resultaat is een collectie vol luxueuze en trendy woon- en lifestyleaccessoires.  

flink

WARM

De eerste FLINK-collectie met de naam ‘WARM’ is geïnspireerd op elementen uit koude jaargetijden, zoals nachtvorst en herfstzon. Deze accessoires bevatten grafische designs in warme en stijlvolle kleurencombinaties, zoals taupe, grijsblauw, wit en oranje. Prijzen variëren van €79,95 voor kussens tot €149,95 voor plaids.


Over FLINK


FLINK is opgericht door Renée Onderdijk (1983). Renée heeft een passie voor producten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals wol. Haar voorliefde voor wol vormde zich mede doordat zij opgroeide met een origineel Fins weefgetouw in huis, waarop haar moeder tot op de dag van vandaag wollen wandkleden weeft.


flink


Waar is Flink te koop?

– Mobilia Woonstudio, Utrechtsestraat 62 Amsterdam (per 28 september)
– Hutspot, Van Woustraat 4 Amsterdam (per 1 oktober)
– Hutspot, Rozengracht Amsterdam (per 1 december)

Of via de webshop www.flinknetherlands.com

Onze meest recente berichten

Thuis sporten

Thuis sporten? Met deze oefeningen blijf je in vorm

Ben je niet zo’n fan van de sportschool, komt het er steeds

Lees meer
Isolerende gordijnen

Verhoog het wooncomfort met isolerende gordijnen

De temperaturen zijn weer aan het dalen en dus zetten we massaal

Lees meer
Woonkamer uitbouwen

Woonkamer uitbouwen? Prijzen, vergunningen en meer

Heb je behoefte aan meer leefruimte en wil je je woonkamer uitbouwen?

Lees meer