Het nieuwe Amsterdamse merk FEST Amsterdam maakt grote stappen in de Nederlandse Home Deco wereld.

Femke en Steven, zus en broer, startten in 2012 het merk op met een eigen lijn woonaccessoires. Deze lijn wordt gekenmerkt door kleurrijke en speelse woonaccessoires met Scandinavische invloeden. De collectie van de jonge onderneming bestaat onder andere uit vazen, kussens en tafeltjes. Gekozen is voor natuurlijke materialen zoals bamboe, hout en jute, gecombineerd met gekleurd glas, porselein en keramiek. Daardoor is de gecreëerde sfeer zowel tijdloos als modern, warm en fris. Een eigentijds merk waar op de Woonbeurs in Amsterdam al veel aandacht voor was!

FEST Kussens


FEST Amsterdam maakt grote stappen in de Nederlandse Home Deco wereld.FEST Amsterdam is continu op zoek naar nieuwe trends en brengt steeds nieuwe producten op de markt. Het merk begint steeds meer bekendheid te krijgen door de stijlvolle producten met opvallende kleuren en vormen. “FEST houdt van interieur, design, kunst, architectuur, mode en het leven! Je huis bepaalt voor een groot deel wie je bent en hoe je in het leven staat. Het is een plek waar je je thuis moet voelen, een weerspiegeling van je identiteit”, aldus de oprichters van FEST Amsterdam.


FEST sfeer bank.

De verwachting is dat FEST Amsterdam, vanwege de betaalbaarheid en goede kwaliteit, in combinatie met de leuke stijl, razend populair zal worden onder het grote publiek.

Fest Amsterdam koop je bij www.voor-thuis.nl

 

Onze meest recente berichten

Gietvloer maken

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die van kunststofharsen of cement is

Lees meer
Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer