Het nieuwe Amsterdamse merk FEST Amsterdam maakt grote stappen in de Nederlandse Home Deco wereld.

Femke en Steven, zus en broer, startten in 2012 het merk op met een eigen lijn woonaccessoires. Deze lijn wordt gekenmerkt door kleurrijke en speelse woonaccessoires met Scandinavische invloeden. De collectie van de jonge onderneming bestaat onder andere uit vazen, kussens en tafeltjes. Gekozen is voor natuurlijke materialen zoals bamboe, hout en jute, gecombineerd met gekleurd glas, porselein en keramiek. Daardoor is de gecreëerde sfeer zowel tijdloos als modern, warm en fris. Een eigentijds merk waar op de Woonbeurs in Amsterdam al veel aandacht voor was!

FEST Kussens


FEST Amsterdam maakt grote stappen in de Nederlandse Home Deco wereld.FEST Amsterdam is continu op zoek naar nieuwe trends en brengt steeds nieuwe producten op de markt. Het merk begint steeds meer bekendheid te krijgen door de stijlvolle producten met opvallende kleuren en vormen. “FEST houdt van interieur, design, kunst, architectuur, mode en het leven! Je huis bepaalt voor een groot deel wie je bent en hoe je in het leven staat. Het is een plek waar je je thuis moet voelen, een weerspiegeling van je identiteit”, aldus de oprichters van FEST Amsterdam.


FEST sfeer bank.

De verwachting is dat FEST Amsterdam, vanwege de betaalbaarheid en goede kwaliteit, in combinatie met de leuke stijl, razend populair zal worden onder het grote publiek.

Fest Amsterdam koop je bij www.voor-thuis.nl

 

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer