Je kent ze vast wel. Die prachtige lederen wallets, met studs erop. Het Amsterdamse merk Fab. ontwerpt na tassen, schoenen en clutches nu ook hoesjes voor de smartphone!

Ontwerpster Fabienne Chapot is flink aan de slag gegaan. Fab. heeft verschillende lederen telefoonhoesjes ontworpen met elk zijn eigen voordeel. De modellen zijn in de kleuren aqua, salmon en black verkrijgbaar.

Vele beroemdheden als Doutzen Kroes, Touriya Haoud en Renate Verbaan zijn al gespot met de vrouwelijke designs van Fab.. De oprichtster van het merk is niet bang om hier en daar wat studs, diamantjes of een gouden binnenvoering te gebruiken.

fab-hoesjes

Een van de meest populaire Fab. hoesjes wordt waarschijnlijk de Fab. studs wallet. Dit hoesje heeft het uiterlijk van een clutch en is ook als portemonnee te gebruiken. Naast een vakje voor de telefoon beschikt de wallet ook over andere ruimtes voor bijvoorbeeld een bankpas, geld en favoriete lipgloss. Dankzij een afneembare polsband is het hoesje gemakkelijk mee te nemen tijdens het shoppen of stappen.

Een stukje kleiner dan de wallet is de folio case. Deze case is speciaal gemaakt voor de iPhone 5 en de iPhone 5S. Net als de wallet is dit leren hoesje bezaaid met hartjes. Het fijne compliment ‘You look fabulous today ’ is aan de binnenzijde van de case gecombineerd met een vakje voor een pasje.

De magnetische sluiting is erg praktisch wanneer je zeker wilt weten dat het scherm van je smartphone is beschermd, terwijl deze bijvoorbeeld in je tas ligt. Fabienne heeft ook aan de selfie-liefhebbers gedacht. Foto’s maken moet geen probleem zijn terwijl de iPhone zich in deze Fab. case bevindt.

fab-hoesjes-2

De pouch van Fab. is de eenvoudige variant, maar doet zeker niet onder voor de rest. Het uiterlijk van de pouch is nog net zo romantisch en doordat er geen extra’s aan de pouch toegevoegd zijn blijft de pouch slank.

De pouch is in meerdere maten uitgebracht zodat zoveel mogelijk smartphones goed passen! Door de pull-tab is een telefoon er gemakkelijk uit te halen, zonder dat je nagels eronder lijden. Fab. voegt aan elke product een hartje toe welke een gelukwens voor de ontvanger symboliseert!

Fab. zal de hoesjes ongetwijfeld voor verschillende telefoons uit gaan brengen, binnenkort worden bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5 hoesjes van Fab. verwacht.

www.mobielbereikbaar.nl

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer