De Beyoncé Express dendert maar voort, een paar dagen na haar in het geheim gelanceerde visuele album staat er ook een nieuw parfum op de planning.

Even voorstellen: Beyoncé Rise. Een parfum die naar verluidt voorbij gaat aan Beys vampy podiumimago, maar juist wat meer van haar échte persoonlijkheid blootgeeft. ‘The fragrance concept is a about female empowerment and finding the inner strength that makes women so beautiful,’ weet een woordvoerder van Coty Inc., licentiehouder van Beyoncé’s riekers, het mooi te beschrijven. ‘Overcoming adversity and rising above it all.

Eén van de aanleidingen voor een meer persoonlijk parfum was de HBO docu Life Is But a Dream, waarin we een blik in Beyoncé’s werk- en privéleven kregen. Blijkbaar kreeg ze daarmee de smaak te pakken. En uiteindelijk de geur. Maar een snufje van de echte Beyoncé: hoe ruikt dat dan? Denk bijvoorbeeld aan orchidee (Beyoncé’s lievelings), abrikoos, jasmijn, Italiaanse bergamot, herfstig hout en een hint van basilicum en musk… Beetje lastig voor te stellen? Ren dan begin februari naar de winkel, dan staat Beyoncé Rise in de schappen.

Beyoncé Rise is het derde luchtje van de zangeres, in 2010 introduceerde ze Heat en later volgde Pulse.

Beyonce_Rise_Perfume_2014_lifestyle

Onze meest recente berichten

Thuis sporten

Thuis sporten? Met deze oefeningen blijf je in vorm

Ben je niet zo’n fan van de sportschool, komt het er steeds

Lees meer
Isolerende gordijnen

Verhoog het wooncomfort met isolerende gordijnen

De temperaturen zijn weer aan het dalen en dus zetten we massaal

Lees meer
Woonkamer uitbouwen

Woonkamer uitbouwen? Prijzen, vergunningen en meer

Heb je behoefte aan meer leefruimte en wil je je woonkamer uitbouwen?

Lees meer