De Beyoncé Express dendert maar voort, een paar dagen na haar in het geheim gelanceerde visuele album staat er ook een nieuw parfum op de planning.

Even voorstellen: Beyoncé Rise. Een parfum die naar verluidt voorbij gaat aan Beys vampy podiumimago, maar juist wat meer van haar échte persoonlijkheid blootgeeft. ‘The fragrance concept is a about female empowerment and finding the inner strength that makes women so beautiful,’ weet een woordvoerder van Coty Inc., licentiehouder van Beyoncé’s riekers, het mooi te beschrijven. ‘Overcoming adversity and rising above it all.

Eén van de aanleidingen voor een meer persoonlijk parfum was de HBO docu Life Is But a Dream, waarin we een blik in Beyoncé’s werk- en privéleven kregen. Blijkbaar kreeg ze daarmee de smaak te pakken. En uiteindelijk de geur. Maar een snufje van de echte Beyoncé: hoe ruikt dat dan? Denk bijvoorbeeld aan orchidee (Beyoncé’s lievelings), abrikoos, jasmijn, Italiaanse bergamot, herfstig hout en een hint van basilicum en musk… Beetje lastig voor te stellen? Ren dan begin februari naar de winkel, dan staat Beyoncé Rise in de schappen.

Beyoncé Rise is het derde luchtje van de zangeres, in 2010 introduceerde ze Heat en later volgde Pulse.

Beyonce_Rise_Perfume_2014_lifestyle

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer