Modestyliste Edith Dohmen is haar hele leven al groter geweest dan al haar vriendinnen. Maar heeft zich nooit dik gevoeld of niet op haar gemak, omdat ze zo geboren is! Haar zelfvertrouwen heeft ze meegekregen van haar moeder.

Haar plus size blog is niet zomaar een blog… Edith startte het blog als een statement naar de wereld om te laten zien dat stijl niets met een maat te maken heeft bovendien wil ze laten zien dat niet iedereen in de modewereld een kleine maat heeft.

Ze is in mei 2011 met ‘www.stylehasnosize.com’ begonnen en inmiddels is ze bijna 10 jaar modestylist. Haar conclusie? Dat iedere vrouw het recht heeft er goed uit te zien en op mag vallen.

Haar online shop is net een paar maanden oud en een groot succes. Onlangs vloog Edith naar The States om daar haar eigen inbetweenie (vrouw met een ‘tussenmaat’, met maat 40-48) kledinglabel te lanceren.

Voor haar eerste collectie heeft ze gekozen voor een vintage look: een mix van modisch, trendy en mijn eigen modegevoel. Er zijn drie stijlen: Ladylike, Rebel
 en Simplicity. De drie stijlen staan respectievelijk voor vrouwelijk en actueel, stoer met opvallende prints en strak en tijdloos. Naar persoonlijke smaak zijn de items afzonderlijk per stijl te combineren. De lijnen bestaan uit jasjes, blouses, jurken, tunieken en rokjes.


www.edithdohmen.com

edith dohmen
edith dohmen

 

 

 

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer