Modestyliste Edith Dohmen is haar hele leven al groter geweest dan al haar vriendinnen. Maar heeft zich nooit dik gevoeld of niet op haar gemak, omdat ze zo geboren is! Haar zelfvertrouwen heeft ze meegekregen van haar moeder.

Haar plus size blog is niet zomaar een blog… Edith startte het blog als een statement naar de wereld om te laten zien dat stijl niets met een maat te maken heeft bovendien wil ze laten zien dat niet iedereen in de modewereld een kleine maat heeft.

Ze is in mei 2011 met ‘www.stylehasnosize.com’ begonnen en inmiddels is ze bijna 10 jaar modestylist. Haar conclusie? Dat iedere vrouw het recht heeft er goed uit te zien en op mag vallen.

Haar online shop is net een paar maanden oud en een groot succes. Onlangs vloog Edith naar The States om daar haar eigen inbetweenie (vrouw met een ‘tussenmaat’, met maat 40-48) kledinglabel te lanceren.

Voor haar eerste collectie heeft ze gekozen voor een vintage look: een mix van modisch, trendy en mijn eigen modegevoel. Er zijn drie stijlen: Ladylike, Rebel
 en Simplicity. De drie stijlen staan respectievelijk voor vrouwelijk en actueel, stoer met opvallende prints en strak en tijdloos. Naar persoonlijke smaak zijn de items afzonderlijk per stijl te combineren. De lijnen bestaan uit jasjes, blouses, jurken, tunieken en rokjes.


www.edithdohmen.com

edith dohmen
edith dohmen

 

 

 

Onze meest recente berichten

Gietvloer maken

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die van kunststofharsen of cement is

Lees meer
Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer