East meets west
Toe aan een nieuwe muren in je interieur? De toegewijde hedendaagse stijl van ontwerper Steve Leung reflecteert een sterk en uniek minimalistisch karakter met invloeden uit de Aziatische kunst en cultuur toegepast in zijn nieuwste project, het ontwerpen van een mooie en bijzondere behangcollectie voor Graham & Brown.

Zijn behangcollectie voor Graham & Brown bevat zeven moderne dessins geïnspireerd door de ‘Orient’ met een uitgesproken westerse invloed. De collectie bevat handgetekende bloemenslingers, stilistisch geometrisch en klassieke strepen in een uitgebalanceerd pallet van positieve aardse tinten, zwoele metallics en koele naturels.

LING betekent delicaat. Een mix van texturen realiseert een prachtig driedimensionaal effect. Deze mooie oosterse vorm is versierd met metallic highlights welke het behang een vleugje decadentie geven. Het kleurenscala staat voor groei, healing en sereniteit.

De collectie is geproduceerd op de “paste de wall”-kwaliteit, waardoor het behang gemakkelijk kan worden bevestigd en verwijderd.

Verkoopprijs vanaf € 36,00.

 www.grahambrown.com

East meets west
East meets west

 

 Onze meest recente berichten

Gietvloer maken

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die van kunststofharsen of cement is

Lees meer
Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer