East meets west
Toe aan een nieuwe muren in je interieur? De toegewijde hedendaagse stijl van ontwerper Steve Leung reflecteert een sterk en uniek minimalistisch karakter met invloeden uit de Aziatische kunst en cultuur toegepast in zijn nieuwste project, het ontwerpen van een mooie en bijzondere behangcollectie voor Graham & Brown.

Zijn behangcollectie voor Graham & Brown bevat zeven moderne dessins geïnspireerd door de ‘Orient’ met een uitgesproken westerse invloed. De collectie bevat handgetekende bloemenslingers, stilistisch geometrisch en klassieke strepen in een uitgebalanceerd pallet van positieve aardse tinten, zwoele metallics en koele naturels.

LING betekent delicaat. Een mix van texturen realiseert een prachtig driedimensionaal effect. Deze mooie oosterse vorm is versierd met metallic highlights welke het behang een vleugje decadentie geven. Het kleurenscala staat voor groei, healing en sereniteit.

De collectie is geproduceerd op de “paste de wall”-kwaliteit, waardoor het behang gemakkelijk kan worden bevestigd en verwijderd.

Verkoopprijs vanaf € 36,00.

 www.grahambrown.com

East meets west
East meets west

 

 Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer