Dutch Design Week
Van 19 t/m 27 oktober barst Eindhoven van Nederlands design tijdens de Dutch Design Week (DDW).

Voor Jannissima de aanleiding om een inspirerend mode en design programma neer te zetten in de Jannissima Concept Store waar de vonken vanaf vliegen.


DESIGN YOUR JOURNEY

Jannissima staat in het teken van ‘Design Your Journey’ tijdens de DDW. Getalenteerde jonge ontwerpers geven hun visie op de ‘design thinking journey’ en de ‘design making journey’. Een reis naar nieuwe ontwerpen, vormen en materialen. De showende en exposerende ontwerpers zijn gespot als jong talent waar Jannissima graag als platform voor wil fungeren, als start van hun reis.


YOUNG TALENT SHOW

Op 19 oktober om 16.00 is de kick-off voor de week met de young talent fashion show. Mirjam Colombo, Fania, Eva D…. en Anbasja Blanken geven acte de presence met hun collecties. Jannita van den Haak (eigenaresse): “Aanstormende ontwerpers die we nauw in de gaten houden vanwege de vertaling van hun ideeën naar vorm. Zo maakt Eva D….kleding met respect voor mens en natuur, wat sterk aansluit bij het concept van de winkel.”


EXPOSITIE: TJEP / IRIS VAN HERPEN / HESTER VAN EEGHEN / E.V.A

De expositie bestaat uit werk van Studio Tjep, United Nude x Iris van Herpen, Ek Design, Abcense, Blom&Blom, Studio 51° 6° by Lotte de Raadt & Jetske Visser. Tassen zijn er van o.a. Jannissima, Hester van Eeghen, Guild of Holland en Globe Trotter. Jannita van den Haak: “Globe Trotter is het oer model van reiskoffers, zij waren een van de eersten die koffers produceerden. Hester van Eeghen maakt tijdloos werk waarvan wij een selectie hebben gemaakt die het beste bij je dagelijkse ‘journey’ past; zakelijke tassen voor de vrouw. Ook hebben we jong design talent geselecteerd zoals FoA met prachtige rugzakken waar het ambacht van af straalt. Onze eigen trolley is natuurlijk ook een typische tas voor de dagelijkse journey; werk, shoppen en een weekend weg.” De expositie loopt tot en met zondag 27 oktober 2013.


DESIGN ETALAGE: TJEP x PHILIPS

Als onderdeel van de Dutch Design Week Etalages ontwerpt de gevestigde ontwerper Tjep een etalage bij Jannissima Concept Store. Philips verlicht deze etalage met de nieuwste technologieën en biedt zo een exclusieve kijk op verlichting en winkelbeleving innovatie. Het werk van Tjep verbeeldt de ‘design thinking journey’, vertaald door het reizen met de geest. Het meubel is geïnspireerd op een treinreis. De sieraden die hij presenteert bestaan uit gelaserde lagen die samen twee vleugels vormen in de vorm van een hart.


Voor openingstijden tijdens de DDW zie www.jannissima.com.

JANNISSIMA CONCEPT STORE
NIEUWE EMMASINGEL 20
5611 AM EINDHOVEN

Dutch Design Week
Dutch Design Week

Onze meest recente berichten

Gietvloer maken

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die van kunststofharsen of cement is

Lees meer
Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer