dior lente 2013

Vergeet kou. Wij kijken uit naar de zon, bloemen en fluitende vogels. Lente, dus. En daarmee ook naar frisse maquillage. Dior komt met een nieuwe lente 2013 make-upcollectie genaamd Dior New Look Spring Chérie Bow met een vooral heel erg, eh, roze kleurenpalet.

We stellen de nieuwe producten aan je voor:
GEZICHT
Te beginnen met de Diorskin Nude BB Crème, voor een knap perzikhuidje. Deze eerste beauty balm geeft de huid de o-zo beroemde teint de rose. Wat volgt is een fijne blush. De Diorblush (€ 43,50) heeft een pied-de-poule-motief en bestaat uit twee verschillende kleuren – een perzikachtige (Corail Tendre) en een felroze (Rose Bonheur) – die je wangen kleuren alsof je een gezonde wandeling in de duinen achter de rug hebt.
OGEN

Laten we vooral de ogen niet vergeten. De nieuwe oogschaduwpen Twin Set (à € 33) is geïnspireerd door de backstagetechnieken van de visagisten die een oogschaduw aanbrengen en fixeren met een poeder zodat het resultaat lang blijft zitten. Handig!
De ster in deze Chérie Bow-collectie is een oogschaduwdoosje (à € 80,50) in de vorm van een strik met daarin een trio fluweelzachte oogschaduwkleuren, te verkrijgen in twee versies. De ene is bestaat uit poederachtig oud roze, grijs en antraciet. De ander uit poppy roze opgefrist met een helder wit. Extra handig voor in de tas, want in dit doosje zitten eveneens een zwarte liner en een frisse, roze gloss.
Daarna nog een flinke lik mascara op de wimpers >

        
LIPPEN

Wees gerust, hier geen felroze lippen maar slechts een subtiel roze effect met de Dior Addict Lip Glow (€ 31,50). En dankzij een hoog gehalte voedende oliën worden de lippen intens gehydrateerd. Laat de reguliere lipverzorging dus maar achterwege.
NAGELS

Als kers op de taart lakken we aankomende lente de nagels met de Rouge Dior Vernis-collectie (à € 23,50 per kleur) in bleekroze (Dior Vernis Tutu), fel doch licht koraal (Rosy Bow) en grijs (Gris Trianon).

Tekst: Gabriëlle Koster

dior lente 2013
dior lente 2013Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer