Zoek je leuke unieke cadeaus voor de feestdagen? Dan ben je op zaterdag de 16e en zondag de 17e november bij Toonkamer aan het juiste adres. Samen met Toonkamer organiseert Eigen Huis & Interieur voor de tweede keer een DESIGN KERSTMARKT.

Jonge ontwerpers én gevestigde namen

De Toonkamer is gehuisvest in de monumentale Pastoe Fabriek in Utrecht. Zo’n 40 jonge designers, waaronder Elleke van Gorsel, Miranda van Dijk en Martijn Homan, zijn geselecteerd om acte de presence te geven met bijzondere, unieke verrassende designcadeaus. Maar kom ook shoppen naar producten van gevestigde namen als Aldo Bakker en Teruhiro Yanagihara. Alles voor maximaal € 100. Daarnaast zijn er natuurlijk stands met lekkere hapjes en drankjes om de inwendige mens in feeststemming te brengen.

Creatieve workshops voor kinderen

Ook kinderen zijn van harte welkom! Net als vorig jaar verzorgt schilderes Patty van Loon tijdens de DESIGN KERSTMARKT een creatief programma voor kinderen. Grote kans dat ze niet mee naar huis willen aan het eind van de middag…

Leuke lezingen

Naast de leukste designproducten en heerlijke koffie, broodjes en taarten, kun je ook genieten van een interessante lezing.

  • Zaterdag 16 november geeft Harm Scheltens, directeur van Pastoe, om 13.30 uur in de Cees Braakmanzaal een lezing over 100 jaar Pastoe (1913 – 2013).
  • Zondag 17 november zal Gerard van den Berg, medeoprichter van Label, om 13.30 uur een lezing verzorgen over het merk Label, de productontwikkeling en het zitcomfort.

Locatie Toonkamer Rotsoord 3, Utrecht
Datum 16 & 17 november
Tijd van 10:00 tot 17:00 uur
GRATIS TOEGANG!
Let op
bij de meeste stands kun je alleen contant betalen

www.toonkamer.nl

Toonkamer-eh&i-kerstmarkt

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer