Als je haar maar goed zit! En zo is het maar net. Want zelfs met de meest trendy make-up, als je haar niet goed zit, is het allemaal voor niets. En om te zorgen dat jouw haar helemaal up-to-date is, zijn dit de nieuwste haartrends voor komend voorjaar en zomer.

We hebben voor dit voorjaar 6 trends gespot op de catwalks! Keuze genoeg dus. Sommige trends spreken je aan, andere zullen je misschien minder aanspreken. Over het algemeen zijn wij in ieder geval enthousiast. Alle haartrends zijn makkelijk zelf toe te passen, scheelt een hoop werk tijdens je ochtend ritueel. Voor sommige kapsels zul je net iets meer tijd nodig hebben maar de meeste trends zien er eenvoudig uit, even oefenen dus.

  • Lage paardenstaart
  • Chique, strakke knot
  • Nonchalant opgestoken
  • Vlechtjes of creatieve vlecht
  • Waves
  • Haar accessoires

Lage paardenstaart

lage paardenstaart

haartrend voor komend voorjaar is de lage paardenstaart. Makkelijker kan bijna niet, een mooie staart is altijd elegant, zeker als je een midden scheiding toepast. Voor een mooie rechte staart gebruik je een stijltang.

Chique, strakke knot

chique strakke knot

Heel chique zo’n strakke knot, bovendien mag je de knot dit seizoen overal op je hoofd plaatsen: laag in je nek of hoog op je hoofd. Föhn je haar kaarsrecht en stijl, maak een strakke staart en draai net zo lang totdat hij op krult. Voor een mooi glanzend effect gebruik je glanssprays en serums. Nonchalant opgestoken

haartrend opgestoken

Dit was dé haartrend bij de shows van Vera Wang en Chloé. Een heerlijk makkelijke en snelle haarstijl, nonchalant opgestoken! Scheelt zeeën van tijd in de ochtend en die hippe slordige knot of staart combineert prima met een stoere zonnebril. Helemaal hip!

Vlechtjes of creatieve vlecht

vlechten

De vlechten haartrend was er al even maar blijft ook komend seizoen helemaal hot. Een vlecht kan er speels uit zien maar ook romantisch of juist casual. De keuze is aan jou wat voor vlecht je kiest want alle vlechten mogen. Ook leuk als je kort haar hebt! Waves

wave effect

Deze haartrend is speels en sexy. We zagen hem bij o.a. de catwalk show van Versace. Deze jaren ’90 trend moet eruit zien alsof je haar een natuurlijke slag heeft. Niet heel eenvoudig toe te passen als je zelf geen slag hebt. Voor je het weet is je haar weer uitgezakt en stijl. Dus gebruik na het wassen een mousse, draai losse plukken in slordige knotjes en spuit er volume spray in. Haal als je haar droog is de knotjes eruit en daar is de wave!

Haar accessoires

haartrend-accessoires

De haar accessoires waren en ook al een tijdje en zijn ook dit seizoen niet van de catwalk weg te denken. Hoe groter hoe beter en ze kleden je outfit helemaal af. Je kan de haar accessoires toepassen op heel veel haarstijlen, van strakke knot, lage paardenstaart tot nonchalant opgestoken.

Bron: Harpers Bazaar

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer