de arnhemse stockdagen
Vanaf aanstaande donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni vinden de Arnhemse Stockdagen plaats. Arnhem staat dan volledig in het teken van mode en design.

Ontwerpers uit heel Nederland komen in Arnhem samen en openen de deuren van hun voorraadkasten. Alles wat zij hebben bewaard wordt verkocht; samples, stoffen, leer, fournituren en andere voorraden. De Arnhemse Stockdagen biedt een schat aan couture parels.

Een route door de hele stad leidt de bezoekers langs zo’n 70 ontwerpers en high end fashion winkels. Je vindt er stoffen, stukken leer, fournituren, samples, stock en nog veel meer. Vaak tegen zeer leuke prijzen. Het is dé kans om een designerjurkje of bijzondere tas te vinden bij gevestigde ontwerpers en aanstormend talent. Designers als People of the Labyrinths, Elsien Gringhuis, Sjaak Hullekes en Trix en Rees laten je de wereld achter hun designdeuren ontdekken. Andere gevestigde en startende mode- en designontwerpers zijn te vinden op de nieuwste locatie van de Arnhemse Stockdagen: de Stadhuishal van Arnhem.

Kijk voor het volledige programma, meer informatie en deelnemers op www.arnhemsestockdagen.nl.

de arnhemse stockdagen
de arnhemse stockdagen

 

de arnhemse stockdagen
de arnhemse stockdagen

 

 

Onze meest recente berichten

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer
Thuis sporten

Thuis sporten? Met deze oefeningen blijf je in vorm

Ben je niet zo’n fan van de sportschool, komt het er steeds

Lees meer