Misty, Nutmeg, Ocean en Honey. De nieuwe collectie van Coisa bestaat uit sprankelende kleuren en materialen en is uitgebreid met twee nieuwe ontwerpen.

Lichte, mooie modellen – de Coisa Light en Coisa Square – voor zomers zoete avonden.
Het Nederlandse merk Coisa biedt eigenzinnige, stoere sjaals. Tijdloos, functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Ieder item wordt gebreid met exclusieve garens uit Italië en altijd in beperkte oplage. De liefde voor design en mooie stoffen bracht Kim van der Wel tot een uniek label.

‘Sjaals zonder poespas in sprekende kleuren. Tijdloze items, waar je veel plezier van hebt en die langer meegaan dan een seizoen. Dankzij de zachte garen in het fijne breisel voelen de producten heerlijk aan op de blote huid.’

Coisa-stoere-sjaals

Coisa betekent in het Portugees: ‘iets dat je niet zo goed kunt omschrijven.’ Een perfecte naam voor de Coisa Original, waar de collectie in december 2012 mee begon. Want is het een sjaal, een poncho, een cape of een vest? De Coisa is een multitasker; draag het item op je eigen manier.

De producten worden in kleine ateliers vervaardigd in Portugal, Nederland en België. Onder goede omstandigheden en op een eerlijke manier. De sjaals voelen heerlijk aan door gebruik van de beste materialen waaronder alpaca, katoen, zijde en lamswol.

www.coisa.nl

Coisa stoere sjaals

Onze meest recente berichten

Redenen om te gaan sporten.

10 redenen om te gaan sporten

Ben je al een tijdje van plan om te beginnen met sporten,

Lees meer
Leukste steden van Nederland

10 leukste steden van Nederland

Uitgaan is een ruim begrip dat letterlijk genomen betekent zich buitenshuis ophouden,

Lees meer
woontrends

De nieuwste woontrends

Op zoek naar nieuwe woonideeën, inspiratie voor je interieur en inrichting? Wij

Lees meer