Misty, Nutmeg, Ocean en Honey. De nieuwe collectie van Coisa bestaat uit sprankelende kleuren en materialen en is uitgebreid met twee nieuwe ontwerpen.

Lichte, mooie modellen – de Coisa Light en Coisa Square – voor zomers zoete avonden.
Het Nederlandse merk Coisa biedt eigenzinnige, stoere sjaals. Tijdloos, functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Ieder item wordt gebreid met exclusieve garens uit Italië en altijd in beperkte oplage. De liefde voor design en mooie stoffen bracht Kim van der Wel tot een uniek label.

‘Sjaals zonder poespas in sprekende kleuren. Tijdloze items, waar je veel plezier van hebt en die langer meegaan dan een seizoen. Dankzij de zachte garen in het fijne breisel voelen de producten heerlijk aan op de blote huid.’

Coisa-stoere-sjaals

Coisa betekent in het Portugees: ‘iets dat je niet zo goed kunt omschrijven.’ Een perfecte naam voor de Coisa Original, waar de collectie in december 2012 mee begon. Want is het een sjaal, een poncho, een cape of een vest? De Coisa is een multitasker; draag het item op je eigen manier.

De producten worden in kleine ateliers vervaardigd in Portugal, Nederland en België. Onder goede omstandigheden en op een eerlijke manier. De sjaals voelen heerlijk aan door gebruik van de beste materialen waaronder alpaca, katoen, zijde en lamswol.

www.coisa.nl

Coisa stoere sjaals

Onze meest recente berichten

Thuis sporten

Thuis sporten? Met deze oefeningen blijf je in vorm

Ben je niet zo’n fan van de sportschool, komt het er steeds

Lees meer
Isolerende gordijnen

Verhoog het wooncomfort met isolerende gordijnen

De temperaturen zijn weer aan het dalen en dus zetten we massaal

Lees meer

Woonkamer uitbouwen? Prijzen, vergunningen en meer

Heb je behoefte aan meer leefruimte en wil je je woonkamer uitbouwen?

Lees meer