Buisjes & Beugels +++ werd opgericht in 2005 door de Nederlandse productontwerper en moeder Kellie Smits.

Kellie begon met het ontwerpen van jonge kledingcollecties, die een groot succes werden, zoals ze de Kèk Trend Awards 2006 won met haar tweede collectie. Na drie jaar leverde ze haar collecties aan 45 landen wereldwijd.

In 2007 werd de Buisjes & Beugels +++ webshop gelanceerd. En spoedig begon Kellie ‘gast labels’ toe te voegen aan haar assortiment. Meer en meer unieke en persoonlijke labels, die ze via internet en beurzen vonden, werden toegevoegd en de webshop werd steeds succesvoller. Omdat Kellie oorspronkelijk een productontwerper is wilde ze toch meer terug naar het ontwerpen van producten. In 2009 ontwierp ze INSEKT bureau, in 2011 was het bureau klaar om te worden gelanceerd op de internationale markt en 2013 werd het IMM Interior Innovation Award Winner. Wij kunnen nu niet denken aan BB +++ zonder te denken aan INSEKT!

Haar muzes zijn haar zoontjes Elvis & Djek, die haar kleding passen en modellen en soms kleine karweitjes doen, zoals stempelen of het selecteren van de jongenskleren tijdens het inkopen van het nieuwe seizoen. Haar echtgenoot is haar klankbord en liefdevolle ondersteuning. In 2012 is de webshop herontworpen en veel nieuwe labels werden ingevoerd. Kellie’s hart is met haar familie, mooi ontworpen producten, mode, interieur, planten & bloemen, fotografie en veel meer……. Klik hier om naar haar huis en atelier in VT wonen tijdschrift te kijken. Wees welkom in de winkel van haar familie en geniet van de schoonheid en de kwaliteit…

www.buisjesenbeugels.nl

buisjes&beugels

Onze meest recente berichten

Populariteit van kleurgroepen voor houten vloeren 2019-2023 Uipkes

Houten vloeren in lichte kleuren het meest populair

Uipkes heeft een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de voorkeuren van houten vloeren

Lees meer

Welke vloer kun je het beste kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Welke vloer op vloerverwarming?

Met vloerverwarming verhoog je het wooncomfort en bespaar je flink op de

Lees meer