Op zaterdag 16 november breekt Blow Away Fest 2013 het vastgeroeste slot van de Onderzeebootloods in het ruige en inspirerende Rotterdamse Havengebied open.

De drie nog onontdekte loodsen van deze voormalige industriële werkplaats vormen maar liefst 12 uur lang het decor van het Advanced Culture Fest dat met meer dan 250 artiesten een bound-breaking blend brengt van music, art en food. De allerlaatste earlybird tickets (inclusief boot transport) zijn nu in de verkoop.

This is where analogue meets digital. Where traditional meets new. Where the established meet the unpolished. This is Blown Away Fest 2013.

Een van de hoogtepunten van Blown Away Fest wordt de intense samensmelting van het full-size Rotterdams Philharmonisch Orkest en ongepolijste elektronische helden van Gem Music als: Secret Cinema, Eelke Kleijn, Egbert en Stimming.

Daarnaast brengen meer dan 100 creatieve partijen – FOAM, Eye, Kunsthal, ARTtube en Ted Langenbach – explosies in de vorm van perfomance art, visuals, levende decorstukken, installaties en live soundscapes. Artistiek platform PUP presenteert in het Shoreditch High Street Box Park een spraakmakende mix van upcoming artiesten. Guerilla cooks en creatieve kitchens serveren het gehele festival lokaal en puur street-food en de 30 mtr. diner catwalk geeft een geheel nieuwe betekenis aan ‘The Last Supper’.

OFFICIAL BLOWN AWAY AFTERPARTY: CULTUURPODIUM PERRON (90° presents Kyle Hall)

Houd de BLOWN AWAY website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief, want geleidelijk onthullen we steeds meer van het overweldigende programma.

www.blown-away.nl

blown-away

 

Onze meest recente berichten

Thuis sporten

Thuis sporten? Met deze oefeningen blijf je in vorm

Ben je niet zo’n fan van de sportschool, komt het er steeds

Lees meer
Isolerende gordijnen

Verhoog het wooncomfort met isolerende gordijnen

De temperaturen zijn weer aan het dalen en dus zetten we massaal

Lees meer
Woonkamer uitbouwen

Woonkamer uitbouwen? Prijzen, vergunningen en meer

Heb je behoefte aan meer leefruimte en wil je je woonkamer uitbouwen?

Lees meer