Op zaterdag 16 november breekt Blow Away Fest 2013 het vastgeroeste slot van de Onderzeebootloods in het ruige en inspirerende Rotterdamse Havengebied open.

De drie nog onontdekte loodsen van deze voormalige industriële werkplaats vormen maar liefst 12 uur lang het decor van het Advanced Culture Fest dat met meer dan 250 artiesten een bound-breaking blend brengt van music, art en food. De allerlaatste earlybird tickets (inclusief boot transport) zijn nu in de verkoop.

This is where analogue meets digital. Where traditional meets new. Where the established meet the unpolished. This is Blown Away Fest 2013.

Een van de hoogtepunten van Blown Away Fest wordt de intense samensmelting van het full-size Rotterdams Philharmonisch Orkest en ongepolijste elektronische helden van Gem Music als: Secret Cinema, Eelke Kleijn, Egbert en Stimming.

Daarnaast brengen meer dan 100 creatieve partijen – FOAM, Eye, Kunsthal, ARTtube en Ted Langenbach – explosies in de vorm van perfomance art, visuals, levende decorstukken, installaties en live soundscapes. Artistiek platform PUP presenteert in het Shoreditch High Street Box Park een spraakmakende mix van upcoming artiesten. Guerilla cooks en creatieve kitchens serveren het gehele festival lokaal en puur street-food en de 30 mtr. diner catwalk geeft een geheel nieuwe betekenis aan ‘The Last Supper’.

OFFICIAL BLOWN AWAY AFTERPARTY: CULTUURPODIUM PERRON (90° presents Kyle Hall)

Houd de BLOWN AWAY website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief, want geleidelijk onthullen we steeds meer van het overweldigende programma.

www.blown-away.nl

blown-away

 

Onze meest recente berichten

Gietvloer maken

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die van kunststofharsen of cement is

Lees meer
Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer