adverteren

Wil jij door middel van adverteren online levensgenieters bereiken? Lifestyle is het startpunt waar mannen en vrouwen zich oriënteren op een leuke vakantie, een nieuwe hotspot, een goed restaurant, gezellig feestje, inspirerende woonideeën, mode must-haves en de laatste beauty tips.

Doelgroep

De Lifestyle-bezoekers zijn moderne mannen en vrouwen tussen de 20 en 50 jaar, waarbij de gemiddelde leeftijd van de primaire doelgroep rond de 30 jaar ligt. Het zijn mensen die midden in het leven staan, die een drukke carrière hebben, maar ook veel tijd besteden aan reizen en sociale contacten onderhouden.

Veel vrije tijd hebben ze daarom ook niet. Toch willen al deze mensen er goed en verzorgd uitzien, lekker op vakantie gaan, de nieuwste exposities bezoeken en op de hoogte blijven van de laatste trends . In hun drukke bestaan biedt online shoppen een uitkomst. Ze willen gemakkelijk de meest fashionable producten vinden, de leukste vakantiebestemmingen, de hipste restaurants en de beste beauty geheimen. De secundaire doelgroep zijn jonge studerende of werkende mannen en vrouwen die altijd op de hoogte willen zijn van de laatste trends en must-haves.

Adverteren?

Neem contact met ons op via het contact formulier of stuur ons een email: mail@lifestylewebsite.nl