5 Days Off
Begin de maand maart met feest! Niet één of twee feestjes, maar vijf dagen lang feest!. Van 6 t/m 10 maart is het tijd voor de 13e editie van hét vijfdaagse elektronische feest in Amsterdam genaamd 5 Days Off.

Elk jaar, in het begin van maart, komen groepen artiesten en bezoekers naar het culturele hart van Amsterdam. Geïnspireerd op het 10 Days Off festival in Gent, is 5 Days Off het eerste meerdaagse indoor dance evenement in Nederland. Met Paradiso en de Melkweg als hoofdlocaties trekt 5 Days Off jaarlijks meer dan twintigduizend bezoekers. Door al sinds 2001 de ontwikkelingen op het gebied van elektronische muziek te volgen, programmeert 5 Days Off ieder jaar een sterke mix van gerenommeerde namen en opkomende talenten uit binnen- en buitenland.

LINE-UP

De line-up is ook dit jaar weer een vreugdedans waard. De Bloody Beetroots openen het festijn met kneiterharde fidget house en elektro. Verder op het program o.a.: Hudson Mohawke, James Holden, Booka Shade, Nathan Fake, Tom Trago, Modeselektor dj-set, Skip&Die, Dekmantel Soundsystem, Tensnake, Nuno dos Santos en Detroit Swindle. We kunnen niet wachten!

Maar er is meer. Zo kun je meedoen aan een workshop nachtfotografie, het werk van beeldend kunstenaar Mikko Kuiper bekijken in de Balie of een bezoekje brengen aan de Long Players Music Market-platenmarkt in OT301.


5 DAYS OFF

Paradiso, Melkweg en de Balie

6 tot en met 10 maart 2013

 www.5daysoff.nl

5 Days Off
5 Days OffOnze meest recente berichten

Verkoopstyling zelf doen

Verkoopstyling zelf doen? Gebruik deze handige tips

Hoewel de vraag naar woningen al lange tijd groter is dan het

Lees meer
Rugpijn of nekklachten zonder ergonomische zitmeubels

Ergonomische zitmeubels kopen? Hier moet je op letten

Je staat er misschien niet bij stil, maar thuis zitten we behoorlijk

Lees meer
Redenen om te gaan sporten.

10 redenen om te gaan sporten

Ben je al een tijdje van plan om te beginnen met sporten,

Lees meer