uipes houten vloeren

tweede collectie van just marie

Duurzame materialen, krachtige vormen, speels kleurgebruik en elegante, verfijnde ontwerpen. Dit zijn de kenmerken van de tweede collectie van Just Marie Jewellery. Ontworpen voor zelfbewuste vrouwen, gedragen om een outfit te versterken.

Facet geslepen of gladde druppels en pegels van (half)edelstenen, omlijst door goud of zilver. Krachtige vormen en duurzame materialen, zoals druzy stenen vormen de basis van deze collectie. Druzy stenen worden gevormd op een steen, meestal door water.

De collectie bestaat uit armbanden, kettingen, oorbellen en losse hangers. De collectie is stijlvol en kleurrijk dankzij de combinatie van goud en zilver met prachtige half edelstenen zoals rookkwarts, labradoriet, amethist, lapis lazuli, groene kwarts en Afrikaanse opaal.

Het Nederlandse Just Marie Jewellery biedt luxe, stijlvolle en moderne sieraden met een rijk en tegelijk speels karakter. Oprichtster Marina Wilten-Kalff ontwerpt zelf en laat de sieraden met de hand maken door een goudsmid op Bali. Voor de sieraden worden hoogwaardige materialen zoals zilver, (18-karaats verguld) goud en half edelstenen gebruikt.

Just Marie Jewellery is verkrijgbaar bij een selectie mode- en sieradenwinkels in heel Nederland en via de webshop www.just-marie.nl


just marie jewellery

just marie jewellery

 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee