uipes houten vloeren

open minded bijzettafel

De Leitmotiv Open Minded bijzettafel is een zeer originele en unieke bijzettafel met een trendy en modern design. De naam “Open Minded” staat voor open en ongedwongen.

Dit is terug te zien in het ontwerp van de poten. Deze zijn namelijk zo geïntegreerd dat de bijzettafel een open uitstraling heeft. Dit zorgt voor een zeer speels en open geheel in je interieur. De tafel is niet alleen erg praktisch, maar is tegelijk een echte eyecatcher in elk huis.

De Open Minded bijzettafel is multifunctioneel inzetbaar. Het eerste deel van de naam zegt het al. De tafeltjes staan namelijk open voor verschillende manieren van gebruik. Zo is de tafel niet alleen als bijzettafel in de woon- of werkkamer te gebruiken, maar ook als een praktisch en modern nachtkastje. Enorm handig om boeken op te leggen of om er een nachtlampje op te zetten. Het open design maakt het daarnaast mogelijk om er niet alleen dingen op te zetten, maar er ook dingen in te leggen.

De bijzettafels zijn handgemaakt en vormen ieder een eigen en unieke vorm. Kenmerkend aan de tafels is de eenvoudige belijning en de open constructie. De tafel is gemaakt van gelakt MDF en heeft houten poten. MDF zorgt voor een dichte vezelstructuur, gelijkmatige verdeling van de vezels en is goed te bewerken. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende maten en vier verschillende kleuren. De tafel past daarom werkelijk op alle mogelijke plekken in jouw interieur.

Materiaal: Hout
Kleur: wit, lichtgrijs, mintgroen en antraciet
Designer: Jolanda van Goor

Met dank aan: www.voor-thuis.nl

open minded bijzettafel

open minded bijzettafelopen minded bijzettafel

open minded bijzettafel 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee