uipes houten vloeren

mode

Onze redactie is altijd bezig met fashion, mode, accessoires en trends. Zo komen we in aanraking met bijzondere merken, leuke accessoires en inspirerend nieuws op het gebied van mode.

Maar wat is mode? Eigenlijk is alles mode, althans bijna alles. Als je ‘s avonds je kleding voor de komende dag klaar legt of je kiest je kleding voor een avondje uit ben je direct met mode bezig.

Of je nu een hip topje, een strak streepjespak, een fleurig zomerjurkje, een spijkerbroek, een lekkere wollen trui of een versleten baseball jack klaar legt, het is allemaal fashion en allemaal mode. Maar mode heeft natuurlijk niet alleen met je outfit te maken, ook accessoires als sjaals, mutsen, tassen en riemen zijn aan modetrends onderhevig. Zelfs je woon-inrichting, van gordijnen, meubels, woonaccessoires tot textiel hebben te maken met de mode van het moment. Mode beheerst dus ons dagelijks bestaan.

Op onze website vind je de up-to-date blogberichten, inspirerende foto’s, praktische informatie en de laatste nieuwtjes over mode. Tips die je helpen  bij het oplossen van de geheimen van het ontwikkelen van je eigen kledingstijl. Hoe combineer je kleding om een image te creëren die uniek is en bij je persoonlijkheid past? Een website vol informatie en handige tips om je garderobe te veranderen of compleet te re-stylen. Wij laten laten je zien hoe je je bestaande kleding kan combineren met je nieuwe aankopen.

Lina Scheynius♥
 Ermanno Scervino
Danni Li by Shxpir fwings dress
solid g o l d .Image Via: Mel Bles
 Repin Via: J A S M I


Als je kledingstuk hebt aangeschaft wil je dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Hoe zorg je daarvoor? Door goed met je kleding om te gaan kun je de levensduur verlengen. Als je gaat joggen of fietsen, draag je daar natuurlijk speciale kleding voor. Ook als je iets gaat doen waarbij je veel moet bewegen kun je daar beter je kleding op aanpassen.

Bepaalde activiteiten rekken je kleding waardoor het al gaan lubberen. Dat geldt natuurlijk ook tuinieren, lang in de auto moet zitten, je interieur gaat poetsen of gaat koken. Een schort bij het koken is echt geen overbodige luxe. Het voorkomt vet- of andere spetters waar je je soms niet eens van bewust bent.

Met iedere start van de Amsterdam Fashion Week dompelen we ons onder in de wereld van haute couture en pret-à-porter. Wie zijn de nieuwste, beste en hotste ontwerper? Wie heeft de mooiste show en welke kledinglijn spreekt jou het meeste aan? Is het Bas Kosters met zijn kleurrijke, gekke ontwerpen? Of Frans Molenaar met zijn elegante avondjurken?


© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee