uipes houten vloeren

mode accessoires

De perfecte outfit kan niet zonder de finishing touch van mode accessoires.

Accessoires zijn in de mode dingen die bij kleding horen om het geheel mooier te maken of te “versieren”. Bijvoorbeeld sieraden, sjaals, riemen, wanten, mutsen en col sjaals om de eerste koude maanden door te komen.

Andere mode accessoires die niet van onze zijde wijken zijn het Iphone hoesje, om onze telefoon in top conditie te houden, en een mooie clutch voor ieder feest dat op ons pad komt. De voordelen van mode accessoires zijn dat ze relatief goedkoop zijn en makkelijk te combineren. Steeds meer modewinkels verkopen naast kleding accessoires.

Go Nude: the accesso#Anthropologie - Eve
...♥
AW 2013 catalogue  BSwoonnnnn
.Accessorize!!!
PARIS CUPCAKE STRETCalina alamorean


Ook modemerken bieden naast hun kledinglijn vaak accessoires aan. Denk maar aan horloges, brillen en sieraden. Soms gaat een modemerk een stapje verder en brengt andere producten op de markt die óók met mode te maken hebben. Bijvoorbeeld woonproducten als dekbedovertrekken en handdoeken. Of tassen.

Mensen willen graag uniek en bijzonder zijn. Oók in de mode. Daarom maken mensen ook hun eigen en dus unieke accessoires. Of ze bewerken hun kleding met bijvoorbeeld borduursels of kralen. Dat heet restyling. Sommige modemerken bestaan zelfs dankzij restyling. Zo heeft het Leger des Heils de kledinglijn 50/50 opgezet. Gebruikte kleding wordt hiervoor bewerkt, zodat er een nieuw, hip kledingstuk ontstaat.

 

 

 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee