uipes houten vloeren

gezondheid

Droom je ook van een gezond lijf, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Op lifestyle schrijven we regelmatig over een gezond leven en geven we tips voor een gezonde voeding, gezonde producten en gezonde maaltijden.

Wist je dat van de Nederlanders 84% vindt dat ze gezond leven? Zo’n 60 procent vindt ‘lekker in je vel zitten‘ de belangrijkste reden om op de gezondheid te letten. Daarentegen zijn ‘gebrek aan discipline’ of ‘geen zin’ redenen voor 55 procent van de Nederlanders om geen gezonde dingen te doen. Voor 34 procent is ‘gebrek aan tijd’ een reden om het niet te doen.

Peach Oat Chia Smoot
exerciseYoga - morning seque
Yoga MudrasI found cool trick t
26 Amazing Benefits Smarter Work Lunches
Smoothie Recipe: Cana guy told me once.


Sport en beweging zijn belangrijk voor je gezondheid. Zo hebben mensen die voldoende bewegen minder last van psychische klachten en lopen minder kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten en diabetes. Ook voor mensen met chronische ziekten als reuma en copd is het goed om te bewegen. Een goede conditie vermindert hun klachten.

Het is belangrijk om een goed gewicht te hebben, maar waarom? Mensen met een goed gewicht lopen minder risico op bepaalde ziektes/aandoeningen dan mensen die last hebben van overgewicht. Maar ook ondergewicht heeft gevolgen en kan erg vervelend zijn.

 

 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee